Corona update: onze maatregels

Corona update: onze maatregels

De afgelopen dagen zijn er veel maatregels bekend gemaakt omtrent het coronavirus. Zelf nemen wij ook de nodige maatregels om onze klanten en medewerkers te beschermen.

Bezoek je onze winkel? Dan dien je je te houden aan het volgende:

  • Winkel ALLEEN en doelgericht
  • U kunt bij binnenkomst uw handen wassen
  • Neem bij binnenkomst krijgt IEDEREEN EEN WINKELWAGEN (deze wordt schoongemaakt met ontsmettingsmiddelen). Dit helpt om de juiste afstand tot elkaar te houden.
  • Houd ten alle tijden MINIMAAL 1,5 meter afstand tot anderen.
  • Wij houden het aantal klanten in de gaten en zorgen ervoor dat er niet teveel mensen in onze winkel lopen zodat er voldoende afstand gehouden kan worden.
  • Vanaf 1 juni (12:00 uur) is ons Tuincafé weer geopend. Reserveren is verplicht (dit kan op ter plekke op basis van beschikbaarheid)
  • Bij onze kassa's geven wij het wisselgeld niet meer in de hand terug, maar leggen wij het voor u op onze balie. Wij vragen u ook, waar kan, zo veel mogelijk te pinnen.
  • Helaas moeten wij onze workshop "kamerplantenterrarium maken" van 27 maart en onze stekjesruilmiddag van 28 maart afzeggen. Hiervoor zullen we nieuwe data prikken, maar deze zijn nu nog niet bekend.


Voorlopig is onze winkel volgens onze regulieren tijden geopend (behalve ons Tuincafé). Onze bezorgingen gaan ook door. 

Met deze maatregels in werking verwelkomen wij u graag op een veilige manier in ons tuincentrum. Wij hopen op uw begrip en bedanken u alvast voor uw medewerking.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

15 tuintips juni

Juni is een van de mooiste tuinmaanden. De rozen bloeien weelderig, net als heel veel andere vaste planten, en alles is nog heerlijk fris groen.

Lees meer...
Calla: Woonplant van de maand juni 2020

De Calla, of officieel de Zantedeschia komt evenals de Anthurium en de Spathiphyllum uit de familie van de Araceae en wordt gekenmerkt door het trechtervormige schutblad (spatha).

Lees meer...
Moestuinieren in mei en juni

Het wordt steeds warmer en nog even en het is alweer zomer. Een heerlijke periode, zeker in de moestuin, want alles groeit als kool.

Lees meer...
Top 5 zomerbollen

Nu de IJsheiligen vertrokken zijn is de grootste kans op nachtvorst verdwenen. Tijd om zomerbollen te planten of bloeiend en al in te slaan!

Lees meer...