Corona update: onze maatregels

Corona update: onze maatregels

De afgelopen dagen zijn er veel maatregels bekend gemaakt omtrent het coronavirus. Zelf nemen wij ook de nodige maatregels om onze klanten en medewerkers te beschermen.

Bezoek je onze winkel? Dan dien je je te houden aan het volgende:

  • Winkel ALLEEN en doelgericht
  • U kunt bij binnenkomst uw handen wassen
  • Neem bij binnenkomst krijgt IEDEREEN EEN WINKELWAGEN (deze wordt schoongemaakt met ontsmettingsmiddelen). Dit helpt om de juiste afstand tot elkaar te houden.
  • Houd ten alle tijden MINIMAAL 1,5 meter afstand tot anderen.
  • Wij houden het aantal klanten in de gaten en zorgen ervoor dat er niet teveel mensen in onze winkel lopen zodat er voldoende afstand gehouden kan worden.
  • Vanaf 1 juni (12:00 uur) is ons Tuincafé weer geopend. Reserveren is verplicht (dit kan op ter plekke op basis van beschikbaarheid)
  • Bij onze kassa's geven wij het wisselgeld niet meer in de hand terug, maar leggen wij het voor u op onze balie. Wij vragen u ook, waar kan, zo veel mogelijk te pinnen.
  • Helaas moeten wij onze workshop "kamerplantenterrarium maken" van 27 maart en onze stekjesruilmiddag van 28 maart afzeggen. Hiervoor zullen we nieuwe data prikken, maar deze zijn nu nog niet bekend.


Voorlopig is onze winkel volgens onze regulieren tijden geopend (behalve ons Tuincafé). Onze bezorgingen gaan ook door. 

Met deze maatregels in werking verwelkomen wij u graag op een veilige manier in ons tuincentrum. Wij hopen op uw begrip en bedanken u alvast voor uw medewerking.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Maak de tuin hitte- en droogtebestendig

Het klimaat verandert merkbaar. We krijgen in de zomer steeds vaker te maken met extreem hete en droge perioden, die er zelfs toe leiden dat de overheid oproept zuinig om te gaan met water, door onder andere de tuin niet te sproeien en de auto niet te wassen.

Lees meer...
Maak de vijver zomerproof

Een tuin kan niet zonder water. Planten hebben uiteraard (regen)water nodig om te overleven, te groeien en te bloeien. Maar met een vijver in de tuin draag je je steentje bij aan het tegengaan van wateroverlast wanneer er heftige hoosbuien zijn die de riolering niet aankan.

Lees meer...
Cactus: Woonplant van de Maand augustus 2020

Was de cactus eerder trendy in strakke geometrische plastic potten, daarna deed ze mee met de natuurlijke uitstraling en nu wordt de stekelplant helemaal hip in folklore stijl.

Lees meer...
15 Tuintips voor augustus

Het is hoogzomer. Tijd om te genieten, voor velen dit jaar in eigen land en in eigen tuin. Houd het hoofd lekker koel en ontspan in je eigen groene oase, terwijl je af en toe een tuinklusje onderneemt.

Lees meer...