Welkom bij Tuincentrum de Driesprong

Al meer dan 40 jaar is Tuincentrum De Driesprong gevestigd in Zoetermeer. Op de 'driesprong' van Zoetermeer, Pijnacker en Berkel zijn wij goed bereikbaar uit alle richtingen. Hier bieden wij een breed assortiment tuinmeubels en kussens. 

Wat is er nu lekkerder dan, op een mooie en warme zomerse avond, heerlijk buiten eten aan een fijne tuinset? Of genieten van het zonnetje op jouw mooie terras op een loungeset. Bij tuincentrum De Driesprong zit u goed! Bij de Driesprong vindt u de mooiste tuinmeubels zoals dining sets, bistrosets, tuinstoelen en tuintafels. Heeft u een balkon of tuin waar u lekker wilt genieten tijdens een barbecue in de zomermaanden? Of bent u simpelweg gezegd op zoek naar trendy tuinmeubelen? Kom dan gezellig de zomerse sfeer proeven in ons tuincentrum in Zoetermeer.

Tuincentrum De Driesprong is dé specialist in tuinmeubelen voor de kleine & grote tuin en het balkon; van complete balkonsets tot opklapbare design balkonstoelen. Kom voor ons complete assortiment tuinmeubels naar de Driesprong en laat u adviseren welke tuinset het beste bij u past. 

 

Gerlos Hoeklounge

De Gerlos tuinset is een complete 5 delige tuinset met kussens en tafel. De grote abstracte tuinset van Gerlos is een 4 Delige hoeklounge van 220x220 cm, de tafel is 90x90 cm. In de kleur off white.

De Gerlos tuinset is nu extra scherp geprijsd! 

 

Van 1499,-

Nu 1199,-

Deze loungeset is te bekijken en kunt u proefzitten in de winkel.

 


 

Kom deze afgeprijsde loungeset snel shoppen bij de Driesprong! 

 

Bezorging tuinmeubelen in Zoetermeer

Lukt het u niet om uw gekochte tuinmeubelen zelf mee te nemen dan kunt u gebruik maken van onze bezorgservice

 

Zien we je snel in ons tuincentrum in Zoetermeer?

Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer
Berkelseweg 5
2718 PR Zoetermeer

 

 

Plan jouw route!