Welkom bij Tuincentrum de Driesprong

Al meer dan 40 jaar is Tuincentrum De Driesprong gevestigd in Zoetermeer. Op de 'driesprong' van Zoetermeer, Pijnacker en Berkel zijn wij goed bereikbaar uit alle richtingen. Hier bieden wij een breed assortiment tuinmeubels en kussens. 

Wat is er nu lekkerder dan, op een mooie en warme zomerse avond, heerlijk buiten eten aan een fijne tuinset? Of genieten van het zonnetje op jouw mooie terras op een loungeset. Bij tuincentrum De Driesprong zit u goed! Bij de Driesprong vindt u de mooiste tuinmeubels zoals dining sets, bistrosets, tuinstoelen en tuintafels. Heeft u een balkon of tuin waar u lekker wilt genieten tijdens een barbecue in de zomermaanden? Of bent u simpelweg gezegd op zoek naar trendy tuinmeubelen? Kom dan gezellig de zomerse sfeer proeven in ons tuincentrum in Zoetermeer.

Tuincentrum De Driesprong is dé specialist in tuinmeubelen voor de kleine & grote tuin en het balkon; van complete balkonsets tot opklapbare design balkonstoelen. Kom voor ons complete assortiment tuinmeubels naar de Driesprong en laat u adviseren welke tuinset het beste bij u past. 

 

Bologna Relaxset

Bologna relaxset met voetenbankjes en tafeltje. De Bologna relaxset 5-delig bestaat uit twee stoelen verstelbaar door middel van een gasveer, twee hockers en een koffietafel. Het materiaal is wicker. Het is verstandig het wicker te onderhouden door dit te behandelen met een wicker protector. Dit zorgt ervoor dat het wicker soepel blijft en u langer plezier zult hebben van uw relaxset.

De relaxset is nu extra scherp geprijsd! 

Afmetingen:

  • Stoelen 100x80 cm
  • Tafel 45x45 cm
  • Hockers 50x40 cm.

Van 899,-

Nu 749,-

Deze loungeset is te bekijken en kunt u proefzitten in de winkel.

 


 

Kom deze afgeprijsde loungeset snel shoppen bij de Driesprong! 

 

Bezorging tuinmeubelen in Zoetermeer

Lukt het u niet om uw gekochte tuinmeubelen zelf mee te nemen dan kunt u gebruik maken van onze bezorgservice

 

Zien we je snel in ons tuincentrum in Zoetermeer?

Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer
Berkelseweg 5
2718 PR Zoetermeer

 

 

Plan jouw route!