Tuinaanleg bij tuincentrum de Driesprong

Heeft u een nieuwe woning of wilt u simpelweg de tuin bij uw huidige woning opknappen? Voor alles voor een nieuwe tuin kunt u terecht bij de Driesprong. We hebben een groot assortiment schuttingen, tuintegels, hout, overkappingen en grond. 

 

 

In ons tuincentrum in Zoetermeer vind je verschillende houtproducten, zoals schuttingen, palen, planken, blokhutten en zelfs overkappingen. Ook kun je bij ons kiezen uit diverse soorten hout. Denk bijvoorbeeld aan Douglashout, grenen of onverwoestbaar hardhout. Bekijk in onze online showroom een groot deel van ons assortiment tuinhout. Wil je het hout of onze bestrating in het echt komen bewonderen? Bezoek dan de showroom van tuincentrum de Driesprong in Zoetermeer!

Tuinaanleg

Je hebt prachtig materiaal in huis gehaald om de tuin een flinke opknapper te geven. De klus kan dus beginnen! Er zijn uiteraard een groot aantal zaken die je als hobbytuinier prima kunt aanpakken, maar het kan zijn dat je toch tegen een aantal dingen aanloopt... Help, hovenier gevraagd! Ondanks dat wij geen vaste hoveniers in dienst hebben, kunnen wij je zeker adviseren en doorverwijzen naar een onafhankelijke tuinman die past bij jouw tuinklus. Zo geniet je zonder al te veel kleerscheuren van je nieuwe terras, schuur, veranda of schutting. De Driesprong vindt het belangrijk je van A tot Z te kunnen adviseren, voor welke tuinklus je ook hulp zoekt. Vraag onze medewerkers vrijblijvend om advies. Ze zullen je graag verder helpen!

 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! 

Op deze pagina kunt u ook vrijblijvend een offerte formulier invullen. Het is handig als u daarin de volgende dingen aangeeft:
• Wat wil u graag aangelegd hebben (bestrating, schutting, planten, gras, etc.)
• Om hoeveel m2 gaat het? 
• Heeft u advies nodig op gebied van materiaalkeuze?

Vul hieronder het aanvraagformulier in voor tuinaanleg

Bent u geïnteresseerd in het aanleggen van uw tuin bij ons tuincentrum? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! 

Wij zullen u dan een offerte toesturen of wat meer informatie aanvragen. Geen zorgen wij zullen u nooit verplichten tot aankoop! 

Kom ook eens langs in de winkel om onze overkappingen te bekijken in het echt!

Velden met * zijn verplicht.

In deze folder vind je de mooiste producten op gebied van hout, bestrating en overkappingen.