Hout & Bestrating bij de Driesprong

Al meer dan 40 jaar is Tuincentrum De Driesprong gevestigd in Zoetermeer. Op de 'driesprong' van Zoetermeer, Pijnacker en Berkel zijn wij goed bereikbaar uit alle richtingen. Hier bieden wij een breed assortiment hout & bestrating. 

 

Heeft u een nieuwe woning of wilt u simpelweg de tuin bij uw huidige woning opknappen? Voor alles voor een nieuwe tuin kunt u terecht bij de Driesprong. We hebben een groot assortiment schuttingen, tuintegels, hout, overkappingen en grond. 

Veel van onze producten zijn uit voorraad leverbaar, vraag naar de mogelijkheden!  Of bekijk de folder hieronder!

 

 

In ons tuincentrum in Zoetermeer vind je verschillende houtproducten, zoals schuttingen, palen, planken, blokhutten en zelfs overkappingen. Ook kun je bij ons kiezen uit diverse soorten hout. Denk bijvoorbeeld aan Douglashout, grenen of onverwoestbaar hardhout. Bekijk in onze online showroom een groot deel van ons assortiment tuinhout. Wil je het hout of onze bestrating in het echt komen bewonderen? Bezoek dan de showroom van tuincentrum de Driesprong in Zoetermeer!

Of u nu uw gehele tuin wilt voorzien van nieuwe bestrating, een mooi grindpad wilt maken of een zonneterras wilt aanleggen; met de tegels en verharding van tuincentrum de Driesprong maakt u van uw buitenplek een waar paradijsje. Ons assortiment bestrating is groot en loopt uiteen van keramiek, natuursteen, beton, flagstones en diverse grind- en gritsoorten. Ook houten vlonders worden tegenwoordig veel toegepast. Onze sierbestrating is leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. Zo kunt u kiezen voor een neutrale aardetint of een tegel met een bijzondere tekening. Met de uiteenlopende producten van onder andere MBI en Excluton vindt u altijd wel een tegel die bij u past. 

Op zoek naar een hovenier?

Je hebt prachtig materiaal in huis gehaald om de tuin een flinke opknapper te geven. De klus kan dus beginnen! Er zijn uiteraard een groot aantal zaken die je als hobbytuinier prima kunt aanpakken, maar het kan zijn dat je toch tegen een aantal dingen aanloopt... Help, hovenier gevraagd! Ondanks dat wij geen vaste hoveniers in dienst hebben, kunnen wij je zeker adviseren en doorverwijzen naar een onafhankelijke tuinman die past bij jouw tuinklus. Zo geniet je zonder al te veel kleerscheuren van je nieuwe terras, schuur, veranda of schutting. De Driesprong vindt het belangrijk je van A tot Z te kunnen adviseren, voor welke tuinklus je ook hulp zoekt. Vraag onze medewerkers vrijblijvend om advies. Ze zullen je graag verder helpen!

Neem vrijblijvend contact met ons op! 

 

Wij helpen u heel graag om uw ideeën te realiseren, door met u mee te denken of vrijblijvend een offerte op te maken. 

Meer weten over hout en schuttingen...     Meer weten over bestrating... 

Tegels, schuttingen of overkappingen voor stuntprijzen

 

 

 

Bezorgen 

Natuurlijk zijn er veel artikelen die u zelf niet mee kunt nemen. Wist je dat er bij bestellingen vanaf €1500,- GEEN bezorgkosten worden berekend! Ga je jouw tuin opknappen, kom dan zeker eens kijken bij De Driesprong!

Bestelbedrag onder de €1500,-?

De kosten in regio 1* bedragen €30,00.

De kosten in regio 2* bedragen €45,00. 

Bent u VIP-klant bij De Driesprong? Dan ontvangt u 50% korting op de bezorgkosten binnen regio 1.

Lees hier meer over onze bezorgservice.

 

 

 

Zien we je snel in ons tuincentrum in Zoetermeer?

Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer
Berkelseweg 5
2718 PR Zoetermeer

 

 

Plan jouw route!