Overkappingen bij tuincentrum de Driesprong

Heeft u een nieuwe woning of wilt u simpelweg de tuin bij uw huidige woning opknappen? Voor alles voor een nieuwe tuin kunt u terecht bij de Driesprong. We hebben een groot assortiment schuttingen, tuintegels, hout, overkappingen en grond. 

 

 

In ons tuincentrum in Zoetermeer vind je verschillende houtproducten, zoals schuttingen, palen, planken, blokhutten en zelfs overkappingen. Ook kun je bij ons kiezen uit diverse soorten hout. Denk bijvoorbeeld aan Douglashout, grenen of onverwoestbaar hardhout. Bekijk in onze online showroom een groot deel van ons assortiment tuinhout. Wil je het hout of onze bestrating in het echt komen bewonderen? Bezoek dan de showroom van tuincentrum de Driesprong in Zoetermeer!

Overkappingen bij tuincentrum de Driesprong

Bij Tuincentrum de Driesprong in Zoetermeer vind je diverse kant-en-klare blokhutten, overkappingen en materialen om zelf aan de slag te gaan.

Buiten als extra leefruimte

Met een overkapping kunt u zelf als het regent buiten zitten. Maar wat kunt u doen tegen de kou? Om een overkapping te verwarmen kunt u kiezen voor een terrasverwarmer. Deze zijn verkrijgbaar in ons tuincentrum in Zoetermeer. Ook kunt u ervoor kiezen om kanten van uw overkapping af te sluiten om de wind meer buiten te houden. 

 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! 

Op deze pagina kunt u ook vrijblijvend een offerte formulier invullen. Het is handig als u daarin de volgende dingen aangeeft:
• Welk materiaal zou u willen zien in de overkapping
• Om welke afmetingen gaat het 
• Heeft u advies nodig op gebied van materiaalkeuze?

Vul hieronder het aanvraagformulier in voor een overkapping

Bent u geïnteresseerd in een overkapping bij ons tuincentrum? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! 

Wij zullen u dan een offerte toesturen of wat meer informatie aanvragen. Geen zorgen wij zullen u nooit verplichten tot aankoop! 

Kom ook eens langs in de winkel om onze overkappingen te bekijken in het echt!

Velden met * zijn verplicht.

In deze folder vind je de mooiste producten op gebied van hout, bestrating en overkappingen.