Bestrating tuincentrum de Driesprong

Heeft u een nieuwe woning of wilt u simpelweg de tuin bij uw huidige woning opknappen? Voor alles voor een nieuwe tuin kunt u terecht bij de Driesprong. We hebben een groot assortiment schuttingen, tuintegels, hout, overkappingen en grond. 

 

  

In ons tuincentrum in Zoetermeer vind je verschillende houtproducten, zoals schuttingen, palen, planken, blokhutten en zelfs overkappingen. Ook kun je bij ons kiezen uit diverse soorten hout. Denk bijvoorbeeld aan Douglashout, grenen of onverwoestbaar hardhout. Bekijk in onze online showroom een groot deel van ons assortiment tuinhout. Wil je het hout of onze bestrating in het echt komen bewonderen? Bezoek dan de showroom van tuincentrum de Driesprong in Zoetermeer!

Topbestrating van kwaliteitsmerken

Of u nu uw gehele tuin wilt voorzien van nieuwe bestrating, een mooi grindpad wilt maken of een zonneterras wilt aanleggen; met de tegels en verharding van tuincentrum de Driesprong maakt u van uw buitenplek een waar paradijsje. Ons assortiment bestrating is groot en loopt uiteen van keramiek, natuursteen, beton, flagstones en diverse grind- en gritsoorten. Ook houten vlonders worden tegenwoordig veel toegepast. Onze sierbestrating is leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. Zo kunt u kiezen voor een neutrale aardetint of een tegel met een bijzondere tekening. Met de uiteenlopende producten van onder andere MBI en Excluton vindt u altijd wel een tegel die bij u past. 

 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! 

Op deze pagina kunt u ook vrijblijvend een offerte formulier invullen. Het is handig als u daarin de volgende dingen aangeeft:
• Welke tegels heeft u interesse in, weet u dit nog niet maar wel een kleur dan is dit ook handig om aan te geven.
• Om hoeveel m2 gaat het? 
• Heeft u advies nodig op gebied van materiaalkeuze?

Vul hieronder het aanvraagformulier in voor bestrating

Bent u geïnteresseerd in bestrating bij ons tuincentrum? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! 

Wij zullen u dan een offerte toesturen of wat meer informatie aanvragen. Geen zorgen wij zullen u nooit verplichten tot aankoop! 

Kom ook gerust eens naar de winkel om alle tegels in het echt te bekijken. 

Velden met * zijn verplicht.

In deze folder vind je de mooiste producten op gebied van hout, bestrating en overkappingen.