Seizoensplanten bij Tuincentrum De Driesprong

Al meer dan 40 jaar is Tuincentrum De Driesprong gevestigd in Zoetermeer. Op de 'driesprong' van Zoetermeer, Pijnacker en Berkel zijn wij goed bereikbaar uit alle richtingen. Hier bieden wij een breed assortiment seizoensplanten en vaste planten. 

 

Seizoensplanten bij Tuincentrum De Driesprong

Seizoens zijn altijd in volle overvloed verkrijgbaar in ons tuincentrum te Zoetermeer. Wij proberen het voor u als consument zo gemakkelijk mogelijk te maken door de planten onder te verdelen in verschillende segmenten. Zo zijn er eenjarige planten, vaste planten, schaduwplanten, water- en moerasplanten en planten die graag in de volle zon staan.

Eénjarige planten worden ook wel seizoensplanten of perkgoed genoemd. Deze vaak vrolijke planten bloeien een seizoen lang. Seizoensplanten vormen kleurige accenten in de tuin. Denkt u bijvoorbeeld eens aan viooltjes, fuchsia, geraniums en bougainvillea! 

  

Potten, volle grond of hangmanden

Seizoensplanten kunnen goed op verschillende manieren in de tuin of op het balkon verwerkt worden. Wij verkopen verschillende soorten voor verschillende doelen:

  • seizoensplanten voor de zon
  • seizoensplanten voor de schaduw
  • hangende seizoensplanten

Mediterraanse sferen

De meeste kuipplanten komen uit de zuidelijke landen rond de Middellandse Zee, denk aan de mooiste palmbomen of olijfbomen! We hebben de mooiste bomen voor u klaar staan om bezorgd te worden! Maar ook de kleinere mediterraanse planten zijn volop bij ons verkrijgbaar. 

Scherpe prijzen

Doordat wij zelf onze planten inkopen kunnen wij de beste kwaliteit voor de scherpste prijzen aanbieden. We hebben standaard acties zoals 1 plant voor 1,99 5 voor 8,99 etc. Kom dus gezellig winkelen voor de leukste prijzen! 

 

Zien we je snel in ons tuincentrum in Zoetermeer?

Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer
Berkelseweg 5
2718 PR Zoetermeer

 

 

Plan jouw route!