De opbouw van de kerstshow is begonnen!

De opbouw van de kerstshow is begonnen!

Update 2021: Ook dit jaar zijn we weer begonnen aan de opbouw van de kerstshow! Dit jaar openen wij deze op 2 oktober. Blijf op de hoogte van de bouw via onze Instagram Stories! 

Het weer is buiten alweer bijna herfstachtig te noemen en binnen zijn we ook begonnen aan het najaar: de opbouw van de kerstshow is namelijk begonnen! Heel de maand september zijn wij bezig om een groot deel van onze winkel om te bouwen naar een knusse en gezellige show vol met herfstdecoratie, sierkussens en plaids, kaarsen en natuurlijk: kerst!

 

De opbouw

Vorig jaar deelden we in een artikel op onze website al hoe het opbouwen van een kerstshow precies in z'n werk gaat. Wist u bijvoorbeeld dat onze collega's oktober 2019 al naar China zijn geweest voor de inkoop van producten voor dit jaar? In de zomer werken we aan de plattegrond van de show en de moodboards van de verschillende stijlen. Nu is dan tijd op echt te gaan bouwen.

 kerst opbouw

Verkorte route

Omdat een groot deel van onze winkel tijdelijk is afgesloten hebben we deze maand een verkorte route in de winkel. Via dit kortere rondje loopt u langs alle afdelingen die nog geopend zijn (zoals de buitenplanten, kamerplanten, sfeer, zijde, informatie en dierenafdeling). Ook is onze hout en bestratingsafdeling nog gewoon bereikbaar. Ons sierkussen- en plaidsassortiment is al geüpdatet naar ons najaarsassortiment. U vindt in deze collectie veel warme kleuren en texturen terug.

najaar textiel nazomer doorloop

Kerstshow bezoeken 

Dit jaar opent onze kerstshow op zaterdag 3 oktober. Vanaf dan is de hele winkel weer te bezoeken en kan je op onze kerstshow terecht voor de laatste trends, woonaccessoires en herfst/kerstartikelen!

 

Wil jij een kijkje achter de schermen van de opbouw van onze kerstshow? Volg dan onze Instagram Stories! 

 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Groene Vaderdag cadeaus

Geen inspiratie voor een mooi cadeau voor Vaderdag? Wel klaar met de sokken, stropdassen en aftershave? In ons tuincentrum in Zoetermeer vind je gegarandeerd iets van zijn gading, of hij nu groene vingers heeft of niet!

Lees meer...
Creëer schaduw in een 'coole' tuin

Zie je er ook zo tegenop dat de temperaturen deze zomer mogelijk opeens weer tropisch worden? Geen paniek! Ons tuincentrum heeft allerlei slimme oplossingen en alle benodigdheden om het hoofd (én lichaam) koel te houden.

Lees meer...
15 tuintips voor juni

Juni is doorgaans een van de mooiste tuinmaanden. Ons tuincentrum geeft 15 handige en leuke tips om er volop van te kunnen genieten.

Lees meer...
Zon op je bol: planten die tegen droogte kunnen

Plannen om deze zomer voor langere tijd op vakantie te gaan? Of heb je een tuin op het zuiden met droge, zanderige grond? Wij tippen planten die tegen zonnige (en dus ook droge) omstandigheden kunnen!

Lees meer...