De opbouw van de kerstshow is begonnen!

De opbouw van de kerstshow is begonnen!

Update 2021: Ook dit jaar zijn we weer begonnen aan de opbouw van de kerstshow! Dit jaar openen wij deze op 2 oktober. Blijf op de hoogte van de bouw via onze Instagram Stories! 

Het weer is buiten alweer bijna herfstachtig te noemen en binnen zijn we ook begonnen aan het najaar: de opbouw van de kerstshow is namelijk begonnen! Heel de maand september zijn wij bezig om een groot deel van onze winkel om te bouwen naar een knusse en gezellige show vol met herfstdecoratie, sierkussens en plaids, kaarsen en natuurlijk: kerst!

 

De opbouw

Vorig jaar deelden we in een artikel op onze website al hoe het opbouwen van een kerstshow precies in z'n werk gaat. Wist u bijvoorbeeld dat onze collega's oktober 2019 al naar China zijn geweest voor de inkoop van producten voor dit jaar? In de zomer werken we aan de plattegrond van de show en de moodboards van de verschillende stijlen. Nu is dan tijd op echt te gaan bouwen.

 kerst opbouw

Verkorte route

Omdat een groot deel van onze winkel tijdelijk is afgesloten hebben we deze maand een verkorte route in de winkel. Via dit kortere rondje loopt u langs alle afdelingen die nog geopend zijn (zoals de buitenplanten, kamerplanten, sfeer, zijde, informatie en dierenafdeling). Ook is onze hout en bestratingsafdeling nog gewoon bereikbaar. Ons sierkussen- en plaidsassortiment is al geüpdatet naar ons najaarsassortiment. U vindt in deze collectie veel warme kleuren en texturen terug.

najaar textiel nazomer doorloop

Kerstshow bezoeken 

Dit jaar opent onze kerstshow op zaterdag 3 oktober. Vanaf dan is de hele winkel weer te bezoeken en kan je op onze kerstshow terecht voor de laatste trends, woonaccessoires en herfst/kerstartikelen!

 

Wil jij een kijkje achter de schermen van de opbouw van onze kerstshow? Volg dan onze Instagram Stories! 

 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Zomerse moestuintips

Hier volgt een flinke dosis inspirerende moestuintips voor de maand juli.

Lees meer...
Zomerstekken in 11 stappen

Hier een praktisch stappenplan voor het nemen van zomerstekken.

Lees meer...
Geef je balkon of terras een mediterrane sfeer

Wie houdt er nu niet van een ontspannen vakantiesfeer met mediterrane allure?

Lees meer...
Weg met muggen en wespen in huis en tuin

Wij geven tips voor het wegjagen van muggen en wespen uit huis en tuin.

Lees meer...