De opbouw van de kerstshow is begonnen!

De opbouw van de kerstshow is begonnen!

Het weer is buiten alweer bijna herfstachtig te noemen en binnen zijn we ook begonnen aan het najaar: de opbouw van de kerstshow is namelijk begonnen! Heel de maand september zijn wij bezig om een groot deel van onze winkel om te bouwen naar een knusse en gezellige show vol met herfstdecoratie, sierkussens en plaids, kaarsen en natuurlijk: kerst!

 

De opbouw

Vorig jaar deelden we in een artikel op onze website al hoe het opbouwen van een kerstshow precies in z'n werk gaat. Wist u bijvoorbeeld dat onze collega's oktober 2019 al naar China zijn geweest voor de inkoop van producten voor dit jaar? In de zomer werken we aan de plattegrond van de show en de moodboards van de verschillende stijlen. Nu is dan tijd op echt te gaan bouwen.

 kerst opbouw

Verkorte route

Omdat een groot deel van onze winkel tijdelijk is afgesloten hebben we deze maand een verkorte route in de winkel. Via dit kortere rondje loopt u langs alle afdelingen die nog geopend zijn (zoals de buitenplanten, kamerplanten, sfeer, zijde, informatie en dierenafdeling). Ook is onze hout en bestratingsafdeling nog gewoon bereikbaar. Ons sierkussen- en plaidsassortiment is al geüpdatet naar ons najaarsassortiment. U vindt in deze collectie veel warme kleuren en texturen terug.

najaar textiel nazomer doorloop

Kerstshow bezoeken 

Dit jaar opent onze kerstshow op zaterdag 3 oktober. Vanaf dan is de hele winkel weer te bezoeken en kan je op onze kerstshow terecht voor de laatste trends, woonaccessoires en herfst/kerstartikelen!

 

Wil jij een kijkje achter de schermen van de opbouw van onze kerstshow? Volg dan onze Instagram Stories! 

 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Trend: voedselbos

In landen als Engeland en Duitsland zijn er al veel voorbeelden van Food Forests oftewel voedselbossen te vinden. Ook in Nederland en België begint dit duurzame systeem van natuur- en bodembeheer voet aan de grond te krijgen.

Lees meer...
De kersttrends van 2020

Bent u ook zo dol op de gezellige kerstdagen? Lekker eten, dierbare mensen en een feestelijk aangekleed interieur: kerst is een feest! Vier kerst in de stijl die bij jou past en laat u inspireren door de kerstshow van tuincentrum De Driesprong. In de kerstshow ontdekt u ook dit jaar weer verschillende kerstthema’s. Wij lichten de kersttrends van 2020 voor u uit.

Lees meer...
Najaarssnoei

Het is herfst en voor je het weet is het alweer winter. We zijn allang afgestapt van het idee ‘de tuin winterklaar maken’. Niet nodig, slecht voor de biodiversiteit en het aanzien van je tuin in de donkere maanden.

Lees meer...
FloriWorld, een nieuwe fleurige attractie

Op 1 juli opende FloriWorld in Aalsmeer de deuren. Een enorm project dat bezoekers een heuse beleving biedt. In het nieuwe, inspirerende themapark, een initiatief van de Nederlandse sierteeltsector, staan bloemen en kamerplanten centraal.

Lees meer...