Belangrijke veiligheidswaarschuwing: terugroepactie elho greenville planthangers

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: terugroepactie elho greenville planthangers

Van elho ontvingen wij deze belangrijke veiligheidswaarschuwing. Heb jij een Greenville planthanger aan de balkonreling hangen? Haal deze dan weg en lees onderstaand bericht van elho:

elho verzoekt consumenten de greenville planthanger (vermeld op onderzijde) onmiddellijk van hun balkonreling te halen. De planthanger is verkrijgbaar vanaf januari 2020 in 5 kleuren en in een single en long versie. Door een fout in het design in combinatie met een hoge buitentemperatuur kan de balkonhaak vervormen en van de reling vallen. Dit kan leiden tot onveilige situaties waarin een persoon ernstig letsel op kan lopen.

 

 

 

 

elho verzoekt consumenten die in bezit zijn van de greenville planthanger om deze te verwijderen en hier melding van te maken bij de consumentenservice via [email protected] onder vermelding van ‘terugroepactie elho greenville planthanger’. De consumentenservice zal aangeven hoe het product geretourneerd kan worden. elho stort het aankoopbedrag terug zodra het product is geretourneerd. Voor vragen neem contact op via het nummer: 013 – 751 57 50 (tijdens kantooruren) of via het mailadres [email protected]. elho biedt haar excuses aan voor dit ongemak.

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Maak de vijver zomerproof

Een tuin kan niet zonder water. Planten hebben uiteraard (regen)water nodig om te overleven, te groeien en te bloeien. Maar met een vijver in de tuin draag je je steentje bij aan het tegengaan van wateroverlast wanneer er heftige hoosbuien zijn die de riolering niet aankan.

Lees meer...
Cactus: Woonplant van de Maand augustus 2020

Was de cactus eerder trendy in strakke geometrische plastic potten, daarna deed ze mee met de natuurlijke uitstraling en nu wordt de stekelplant helemaal hip in folklore stijl.

Lees meer...
15 Tuintips voor augustus

Het is hoogzomer. Tijd om te genieten, voor velen dit jaar in eigen land en in eigen tuin. Houd het hoofd lekker koel en ontspan in je eigen groene oase, terwijl je af en toe een tuinklusje onderneemt.

Lees meer...
Neem zomerstekken

Een leuk klusje om te doen tijdens je vakantie in eigen tuin, al dan niet samen met de (klein)kinderen: zomerstekken nemen!

Lees meer...