Belangrijke veiligheidswaarschuwing: terugroepactie elho greenville planthangers

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: terugroepactie elho greenville planthangers

Van elho ontvingen wij deze belangrijke veiligheidswaarschuwing. Heb jij een Greenville planthanger aan de balkonreling hangen? Haal deze dan weg en lees onderstaand bericht van elho:

elho verzoekt consumenten de greenville planthanger (vermeld op onderzijde) onmiddellijk van hun balkonreling te halen. De planthanger is verkrijgbaar vanaf januari 2020 in 5 kleuren en in een single en long versie. Door een fout in het design in combinatie met een hoge buitentemperatuur kan de balkonhaak vervormen en van de reling vallen. Dit kan leiden tot onveilige situaties waarin een persoon ernstig letsel op kan lopen.

 

 

 

 

elho verzoekt consumenten die in bezit zijn van de greenville planthanger om deze te verwijderen en hier melding van te maken bij de consumentenservice via [email protected] onder vermelding van ‘terugroepactie elho greenville planthanger’. De consumentenservice zal aangeven hoe het product geretourneerd kan worden. elho stort het aankoopbedrag terug zodra het product is geretourneerd. Voor vragen neem contact op via het nummer: 013 – 751 57 50 (tijdens kantooruren) of via het mailadres [email protected]. elho biedt haar excuses aan voor dit ongemak.

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Zomerse moestuintips

Hier volgt een flinke dosis inspirerende moestuintips voor de maand juli.

Lees meer...
Zomerstekken in 11 stappen

Hier een praktisch stappenplan voor het nemen van zomerstekken.

Lees meer...
Geef je balkon of terras een mediterrane sfeer

Wie houdt er nu niet van een ontspannen vakantiesfeer met mediterrane allure?

Lees meer...
Weg met muggen en wespen in huis en tuin

Wij geven tips voor het wegjagen van muggen en wespen uit huis en tuin.

Lees meer...