Belangrijke veiligheidswaarschuwing: terugroepactie elho greenville planthangers

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: terugroepactie elho greenville planthangers

Van elho ontvingen wij deze belangrijke veiligheidswaarschuwing. Heb jij een Greenville planthanger aan de balkonreling hangen? Haal deze dan weg en lees onderstaand bericht van elho:

elho verzoekt consumenten de greenville planthanger (vermeld op onderzijde) onmiddellijk van hun balkonreling te halen. De planthanger is verkrijgbaar vanaf januari 2020 in 5 kleuren en in een single en long versie. Door een fout in het design in combinatie met een hoge buitentemperatuur kan de balkonhaak vervormen en van de reling vallen. Dit kan leiden tot onveilige situaties waarin een persoon ernstig letsel op kan lopen.

 

 

 

 

elho verzoekt consumenten die in bezit zijn van de greenville planthanger om deze te verwijderen en hier melding van te maken bij de consumentenservice via [email protected] onder vermelding van ‘terugroepactie elho greenville planthanger’. De consumentenservice zal aangeven hoe het product geretourneerd kan worden. elho stort het aankoopbedrag terug zodra het product is geretourneerd. Voor vragen neem contact op via het nummer: 013 – 751 57 50 (tijdens kantooruren) of via het mailadres [email protected]. elho biedt haar excuses aan voor dit ongemak.

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

11 tips voor een biodiverse tuin

Lees onze 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

Lees meer...
Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Zoetermeer heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Zoetermeer geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...