Belangrijke veiligheidswaarschuwing: terugroepactie elho greenville planthangers

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: terugroepactie elho greenville planthangers

Van elho ontvingen wij deze belangrijke veiligheidswaarschuwing. Heb jij een Greenville planthanger aan de balkonreling hangen? Haal deze dan weg en lees onderstaand bericht van elho:

elho verzoekt consumenten de greenville planthanger (vermeld op onderzijde) onmiddellijk van hun balkonreling te halen. De planthanger is verkrijgbaar vanaf januari 2020 in 5 kleuren en in een single en long versie. Door een fout in het design in combinatie met een hoge buitentemperatuur kan de balkonhaak vervormen en van de reling vallen. Dit kan leiden tot onveilige situaties waarin een persoon ernstig letsel op kan lopen.

 

 

 

 

elho verzoekt consumenten die in bezit zijn van de greenville planthanger om deze te verwijderen en hier melding van te maken bij de consumentenservice via [email protected] onder vermelding van ‘terugroepactie elho greenville planthanger’. De consumentenservice zal aangeven hoe het product geretourneerd kan worden. elho stort het aankoopbedrag terug zodra het product is geretourneerd. Voor vragen neem contact op via het nummer: 013 – 751 57 50 (tijdens kantooruren) of via het mailadres [email protected]. elho biedt haar excuses aan voor dit ongemak.

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

15 tuintips voor december

Hier zijn 15 tuintips voor december om je te begeleiden bij het verzorgen van je tuin gedurende de laatste maand van het jaar.

Lees meer...
Zelf een kerstkrans maken

In deze blog ontdek je waarom het zelf maken van een kerstkrans de perfecte manier is om een persoonlijk tintje aan je kerstversieringen toe te voegen.

Lees meer...
Hoeveel lampjes in de kerstboom?

Hoeveel kerstlampjes heb je nodig voor in de boom? En welke soorten kerstverlichting zijn er?

Lees meer...
Hoe kies ik de juiste kerstboom

Wij helpen je bij de kunst van het kiezen van de ultieme kerstboom.

Lees meer...