Belangrijke veiligheidswaarschuwing: terugroepactie elho greenville planthangers

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: terugroepactie elho greenville planthangers

Van elho ontvingen wij deze belangrijke veiligheidswaarschuwing. Heb jij een Greenville planthanger aan de balkonreling hangen? Haal deze dan weg en lees onderstaand bericht van elho:

elho verzoekt consumenten de greenville planthanger (vermeld op onderzijde) onmiddellijk van hun balkonreling te halen. De planthanger is verkrijgbaar vanaf januari 2020 in 5 kleuren en in een single en long versie. Door een fout in het design in combinatie met een hoge buitentemperatuur kan de balkonhaak vervormen en van de reling vallen. Dit kan leiden tot onveilige situaties waarin een persoon ernstig letsel op kan lopen.

 

 

 

 

elho verzoekt consumenten die in bezit zijn van de greenville planthanger om deze te verwijderen en hier melding van te maken bij de consumentenservice via [email protected] onder vermelding van ‘terugroepactie elho greenville planthanger’. De consumentenservice zal aangeven hoe het product geretourneerd kan worden. elho stort het aankoopbedrag terug zodra het product is geretourneerd. Voor vragen neem contact op via het nummer: 013 – 751 57 50 (tijdens kantooruren) of via het mailadres [email protected]. elho biedt haar excuses aan voor dit ongemak.

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Groene Vaderdag cadeaus

Geen inspiratie voor een mooi cadeau voor Vaderdag? Wel klaar met de sokken, stropdassen en aftershave? In ons tuincentrum in Zoetermeer vind je gegarandeerd iets van zijn gading, of hij nu groene vingers heeft of niet!

Lees meer...
Creëer schaduw in een 'coole' tuin

Zie je er ook zo tegenop dat de temperaturen deze zomer mogelijk opeens weer tropisch worden? Geen paniek! Ons tuincentrum heeft allerlei slimme oplossingen en alle benodigdheden om het hoofd (én lichaam) koel te houden.

Lees meer...
15 tuintips voor juni

Juni is doorgaans een van de mooiste tuinmaanden. Ons tuincentrum geeft 15 handige en leuke tips om er volop van te kunnen genieten.

Lees meer...
Zon op je bol: planten die tegen droogte kunnen

Plannen om deze zomer voor langere tijd op vakantie te gaan? Of heb je een tuin op het zuiden met droge, zanderige grond? Wij tippen planten die tegen zonnige (en dus ook droge) omstandigheden kunnen!

Lees meer...