Paasweekend 2020 en onze drive-in

Paasweekend 2020 en onze drive-in

Dit weekend is het Pasen. Het worden andere paasdagen dan eerdere jaren, waarschijnlijk viert u deze feestdag een stuk kleiner dan gewoonlijk. Ook bij ons in de winkel zijn er wat dingen anders dan andere jaren. Lees verder voor alle informatie.

 

Openingstijden

Tijdens de paasdagen gelden er aangepaste openingstijden. Aangezien wij de paasdrukte zo veel mogelijk willen spreiden gaan wij ook op eerste paasdag open. 


Goede Vrijdag: 09:30-18:00 uur

Eerste paasdag: 10:00-17:00 uur

Tweede paasdag: 10:00-17:00 uur

 

Coronamaatregels

Dit is een tijd van thuisblijven. Wilt u toch onze winkel bezoeken? Wij zullen er alles aan doen om het winkelen in ons tuincentrum zo veilig mogelijk te maken. Zo gelden er bij ons de volgende maatregels:

• Houd 1,5 meter afstand van elkaar.

• Iedere persoon dient een winkelwagen mee te nemen. Deze wordt u aangeboden en voor u schoongemaakt door onze collega’s

• Kom zoveel mogelijk alleen en winkel doelbewust

• Betaal zo veel mogelijk met de pin 

Voor ieders veiligheid zullen wij, als het te druk dreigt te worden in de winkel, het parkeerterrein tijdelijk afsluiten voor nieuwe klanten.

 

Drive-in

U kunt deze vrijdag, zaterdag  (10 & 11 april) ook gebruik maken van onze  drive-in voor: 

  • Een selectie perkgoed 
  • (Paas)arrangementen
  • Olijven
  • Potgrond & tuinaarde

U hoeft hiervoor uw auto niet te verlaten, wij laden uw gekozen aankopen in. U kunt per pin betalen. De drive-in is er niet op eerste en tweede paasdag.

drive in tuincentrum zoetermeer

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Zoetermeer heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Zoetermeer geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...