Paasweekend 2020 en onze drive-in

Paasweekend 2020 en onze drive-in

Dit weekend is het Pasen. Het worden andere paasdagen dan eerdere jaren, waarschijnlijk viert u deze feestdag een stuk kleiner dan gewoonlijk. Ook bij ons in de winkel zijn er wat dingen anders dan andere jaren. Lees verder voor alle informatie.

 

Openingstijden

Tijdens de paasdagen gelden er aangepaste openingstijden. Aangezien wij de paasdrukte zo veel mogelijk willen spreiden gaan wij ook op eerste paasdag open. 


Goede Vrijdag: 09:30-18:00 uur

Eerste paasdag: 10:00-17:00 uur

Tweede paasdag: 10:00-17:00 uur

 

Coronamaatregels

Dit is een tijd van thuisblijven. Wilt u toch onze winkel bezoeken? Wij zullen er alles aan doen om het winkelen in ons tuincentrum zo veilig mogelijk te maken. Zo gelden er bij ons de volgende maatregels:

• Houd 1,5 meter afstand van elkaar.

• Iedere persoon dient een winkelwagen mee te nemen. Deze wordt u aangeboden en voor u schoongemaakt door onze collega’s

• Kom zoveel mogelijk alleen en winkel doelbewust

• Betaal zo veel mogelijk met de pin 

Voor ieders veiligheid zullen wij, als het te druk dreigt te worden in de winkel, het parkeerterrein tijdelijk afsluiten voor nieuwe klanten.

 

Drive-in

U kunt deze vrijdag, zaterdag  (10 & 11 april) ook gebruik maken van onze  drive-in voor: 

  • Een selectie perkgoed 
  • (Paas)arrangementen
  • Olijven
  • Potgrond & tuinaarde

U hoeft hiervoor uw auto niet te verlaten, wij laden uw gekozen aankopen in. U kunt per pin betalen. De drive-in is er niet op eerste en tweede paasdag.

drive in tuincentrum zoetermeer

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

15 tuintips juni

Juni is een van de mooiste tuinmaanden. De rozen bloeien weelderig, net als heel veel andere vaste planten, en alles is nog heerlijk fris groen.

Lees meer...
Calla: Woonplant van de maand juni 2020

De Calla, of officieel de Zantedeschia komt evenals de Anthurium en de Spathiphyllum uit de familie van de Araceae en wordt gekenmerkt door het trechtervormige schutblad (spatha).

Lees meer...
Moestuinieren in mei en juni

Het wordt steeds warmer en nog even en het is alweer zomer. Een heerlijke periode, zeker in de moestuin, want alles groeit als kool.

Lees meer...
Top 5 zomerbollen

Nu de IJsheiligen vertrokken zijn is de grootste kans op nachtvorst verdwenen. Tijd om zomerbollen te planten of bloeiend en al in te slaan!

Lees meer...