Klaar voor het voorjaar!

Klaar voor het voorjaar!

Als je de afgelopen weken bij ons langs bent geweest heb je het misschien al gezien: we waren druk bezig met het opbouwen van de winkel! Na de kerst is er altijd een bouw periode waarin we de kerstshow afbreken en weer een gezellige voorjaar-winkel opbouwen. Helaas betekende dit dat er sinds januari een deel van onze winkel afgesloten was voor klanten. Maar vanaf vandaag (donderdag 13 februari) is de gehele winkel weer bereikbaar!

 

primala's voorjaarsbloeiers helleborus winterbloeier voorjaarsbloeiers

Voorjaarsbloeiers

Veel voorjaarsbloeiers staan nu al in bloei! Ideaal om een beetje lente in de tuin of op het balkon te brengen. In onze winkel in Zoetermeer is er al ruime keuze in vrolijke bloeiers zoals de primula, helleborus, camelia, narcissen en hyacinten.

 

tuinposter tuinmeubel diningset loungeset tuinmeubel

Tuinmeubelen in Zoetermeer

Ook onze tuinmeubel afdeling staat weer vol met loungehoeken, diningsets en lekkere zachte stoelen. In onze winkel kan je ook terecht voor tuinkussens, sierkussens, buitenverlichting, tuinposters en tuindecoratie. Alles om je terras aan te kleden voor het mooiere weer wat hopelijk snel komt!

 

voorjaar pasen blauwe regen zijde  lente pasen assortiment

Pasen

Het duurt nog even tot het Pasen is (12 april) maar in onze winkel vind je al een assortiment lente/paasartikelen! 

Route

Zien we jou binnenkort in onze winkel? Via deze link vind je jouw route naar ons tuincentrum en hier vind je al onze openingstijden. We zijn ook elke zondag geopend van 12:00 tot 17:00!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

15 lentefrisse tuintips voor maart

Verheug je je ook zo op het nieuwe buitenseizoen? Ons tuincentrum helpt je op weg met deze 15 lentefrisse tuin- en balkonklussen!

Lees meer...
Planten voor je bad- en slaapkamer

Wil je het zen-niveau in je bad- en slaapkamer verhogen? Ons tuincentrum in Zoetermeer weet welke planten je dan in huis moet halen!

Lees meer...
Toffe tulpen

Ook zo dol op tulpen? Ons tuincentrum in Zoetermeer vertelt je er meer over en geeft handige tulpentips!

Lees meer...
Kuip- en potplanten verzorgen

Heb je vorstgevoelige kuip- of potplanten in de schuur, garage, kas of een onverwarmde zolderkamer staan? Ons tuincentrum heeft praktische tips en info over de verzorging van je planten in de winterberging.

Lees meer...