Klaar voor het voorjaar!

Klaar voor het voorjaar!

Als je de afgelopen weken bij ons langs bent geweest heb je het misschien al gezien: we waren druk bezig met het opbouwen van de winkel! Na de kerst is er altijd een bouw periode waarin we de kerstshow afbreken en weer een gezellige voorjaar-winkel opbouwen. Helaas betekende dit dat er sinds januari een deel van onze winkel afgesloten was voor klanten. Maar vanaf vandaag (donderdag 13 februari) is de gehele winkel weer bereikbaar!

 

primala's voorjaarsbloeiers helleborus winterbloeier voorjaarsbloeiers

Voorjaarsbloeiers

Veel voorjaarsbloeiers staan nu al in bloei! Ideaal om een beetje lente in de tuin of op het balkon te brengen. In onze winkel in Zoetermeer is er al ruime keuze in vrolijke bloeiers zoals de primula, helleborus, camelia, narcissen en hyacinten.

 

tuinposter tuinmeubel diningset loungeset tuinmeubel

Tuinmeubelen in Zoetermeer

Ook onze tuinmeubel afdeling staat weer vol met loungehoeken, diningsets en lekkere zachte stoelen. In onze winkel kan je ook terecht voor tuinkussens, sierkussens, buitenverlichting, tuinposters en tuindecoratie. Alles om je terras aan te kleden voor het mooiere weer wat hopelijk snel komt!

 

voorjaar pasen blauwe regen zijde  lente pasen assortiment

Pasen

Het duurt nog even tot het Pasen is (12 april) maar in onze winkel vind je al een assortiment lente/paasartikelen! 

Route

Zien we jou binnenkort in onze winkel? Via deze link vind je jouw route naar ons tuincentrum en hier vind je al onze openingstijden. We zijn ook elke zondag geopend van 12:00 tot 17:00!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Groene Vaderdag cadeaus

Geen inspiratie voor een mooi cadeau voor Vaderdag? Wel klaar met de sokken, stropdassen en aftershave? In ons tuincentrum in Zoetermeer vind je gegarandeerd iets van zijn gading, of hij nu groene vingers heeft of niet!

Lees meer...
Creëer schaduw in een 'coole' tuin

Zie je er ook zo tegenop dat de temperaturen deze zomer mogelijk opeens weer tropisch worden? Geen paniek! Ons tuincentrum heeft allerlei slimme oplossingen en alle benodigdheden om het hoofd (én lichaam) koel te houden.

Lees meer...
15 tuintips voor juni

Juni is doorgaans een van de mooiste tuinmaanden. Ons tuincentrum geeft 15 handige en leuke tips om er volop van te kunnen genieten.

Lees meer...
Zon op je bol: planten die tegen droogte kunnen

Plannen om deze zomer voor langere tijd op vakantie te gaan? Of heb je een tuin op het zuiden met droge, zanderige grond? Wij tippen planten die tegen zonnige (en dus ook droge) omstandigheden kunnen!

Lees meer...