Klaar voor het voorjaar!

Klaar voor het voorjaar!

Als je de afgelopen weken bij ons langs bent geweest heb je het misschien al gezien: we waren druk bezig met het opbouwen van de winkel! Na de kerst is er altijd een bouw periode waarin we de kerstshow afbreken en weer een gezellige voorjaar-winkel opbouwen. Helaas betekende dit dat er sinds januari een deel van onze winkel afgesloten was voor klanten. Maar vanaf vandaag (donderdag 13 februari) is de gehele winkel weer bereikbaar!

 

primala's voorjaarsbloeiers helleborus winterbloeier voorjaarsbloeiers

Voorjaarsbloeiers

Veel voorjaarsbloeiers staan nu al in bloei! Ideaal om een beetje lente in de tuin of op het balkon te brengen. In onze winkel in Zoetermeer is er al ruime keuze in vrolijke bloeiers zoals de primula, helleborus, camelia, narcissen en hyacinten.

 

tuinposter tuinmeubel diningset loungeset tuinmeubel

Tuinmeubelen in Zoetermeer

Ook onze tuinmeubel afdeling staat weer vol met loungehoeken, diningsets en lekkere zachte stoelen. In onze winkel kan je ook terecht voor tuinkussens, sierkussens, buitenverlichting, tuinposters en tuindecoratie. Alles om je terras aan te kleden voor het mooiere weer wat hopelijk snel komt!

 

voorjaar pasen blauwe regen zijde  lente pasen assortiment

Pasen

Het duurt nog even tot het Pasen is (12 april) maar in onze winkel vind je al een assortiment lente/paasartikelen! 

Route

Zien we jou binnenkort in onze winkel? Via deze link vind je jouw route naar ons tuincentrum en hier vind je al onze openingstijden. We zijn ook elke zondag geopend van 12:00 tot 17:00!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
Moestuinieren in april

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...
Zomer in de bol met zomerbollen!

Het is maar nauwelijks lente en nu al de zomer in de bol?! Ja zeker! Ons tuincentrum in Zoetermeer geeft je de ins en outs over de verzorging van de meest bijzondere zomerbollen.

Lees meer...