Tweede paasdag bij tuincentrum De Driesprong

Tweede paasdag bij tuincentrum De Driesprong

Tweede paasdag zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00 uur en zijn er verschillende dingen te doen in ons tuincentrum! Lees verder voor meer informatie over de volgende activiteiten:

  • paasontbijt
  • mobiele kinderboerderij
  • paaseitjes zoeken
  • speelparadijs

Paasontbijt

Geniet op tweede paasdag van een heerlijk paasontbijt tussen 10:00 en 12:00 uur. Het ontbijt wordt geserveerd in ons tuincafé voor slechts 3,99. Het ontbijt bestaat uit verschillende hapjes en drankjes.

paasontbijt

Mobiele kinderboerderij

Ook is op tweede paasdag de mobiele kinderboerderij aanwezig tussen 12:00 en 16:00 uur. Er zijn lammetjes, geitjes, een pony, konijnen en kippen aanwezig!

mobiele kinderboerderij

Paaseieren zoeken

Wil jij ook paaseitjes zoeken? Tweede paasdag kan er tussen 10:00 en 11:00 uur gezocht worden naar eieren en maak je ook nog eens kans op leuke prijzen!

paaseieren zoeken

Ons nieuwe speelparadijs is geopend!

In ons tuincafé staat sinds kort ook een nieuw speelparadijs voor kinderen om in te klimmen en te spelen. Ideaal voor als je zelf aan het paasontbijt zit!

Paasacties

Deze week hebben wij extra veel aanbiedingen wel 6 pagina's vol! Klik hier voor alle aanbiedingen.

Openingstijden met Pasen

In verband met Pasen hebben wij aangepaste openingstijden:

Goede Vrijdag: 9:30-18:00 uur

Eerste paasdag: Gesloten

Tweede paasdag: 10:00-17:00 uur

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Zoetermeer heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Zoetermeer geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...