Tweede paasdag bij tuincentrum De Driesprong

Tweede paasdag bij tuincentrum De Driesprong

Tweede paasdag zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00 uur en zijn er verschillende dingen te doen in ons tuincentrum! Lees verder voor meer informatie over de volgende activiteiten:

  • paasontbijt
  • mobiele kinderboerderij
  • paaseitjes zoeken
  • speelparadijs

Paasontbijt

Geniet op tweede paasdag van een heerlijk paasontbijt tussen 10:00 en 12:00 uur. Het ontbijt wordt geserveerd in ons tuincafé voor slechts 3,99. Het ontbijt bestaat uit verschillende hapjes en drankjes.

paasontbijt

Mobiele kinderboerderij

Ook is op tweede paasdag de mobiele kinderboerderij aanwezig tussen 12:00 en 16:00 uur. Er zijn lammetjes, geitjes, een pony, konijnen en kippen aanwezig!

mobiele kinderboerderij

Paaseieren zoeken

Wil jij ook paaseitjes zoeken? Tweede paasdag kan er tussen 10:00 en 11:00 uur gezocht worden naar eieren en maak je ook nog eens kans op leuke prijzen!

paaseieren zoeken

Ons nieuwe speelparadijs is geopend!

In ons tuincafé staat sinds kort ook een nieuw speelparadijs voor kinderen om in te klimmen en te spelen. Ideaal voor als je zelf aan het paasontbijt zit!

Paasacties

Deze week hebben wij extra veel aanbiedingen wel 6 pagina's vol! Klik hier voor alle aanbiedingen.

Openingstijden met Pasen

In verband met Pasen hebben wij aangepaste openingstijden:

Goede Vrijdag: 9:30-18:00 uur

Eerste paasdag: Gesloten

Tweede paasdag: 10:00-17:00 uur

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

15 tuintips juni

Juni is een van de mooiste tuinmaanden. De rozen bloeien weelderig, net als heel veel andere vaste planten, en alles is nog heerlijk fris groen.

Lees meer...
Calla: Woonplant van de maand juni 2020

De Calla, of officieel de Zantedeschia komt evenals de Anthurium en de Spathiphyllum uit de familie van de Araceae en wordt gekenmerkt door het trechtervormige schutblad (spatha).

Lees meer...
Moestuinieren in mei en juni

Het wordt steeds warmer en nog even en het is alweer zomer. Een heerlijke periode, zeker in de moestuin, want alles groeit als kool.

Lees meer...
Top 5 zomerbollen

Nu de IJsheiligen vertrokken zijn is de grootste kans op nachtvorst verdwenen. Tijd om zomerbollen te planten of bloeiend en al in te slaan!

Lees meer...