Tweede paasdag bij tuincentrum De Driesprong

Tweede paasdag bij tuincentrum De Driesprong

Tweede paasdag zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00 uur en zijn er verschillende dingen te doen in ons tuincentrum! Lees verder voor meer informatie over de volgende activiteiten:

  • paasontbijt
  • mobiele kinderboerderij
  • paaseitjes zoeken
  • speelparadijs

Paasontbijt

Geniet op tweede paasdag van een heerlijk paasontbijt tussen 10:00 en 12:00 uur. Het ontbijt wordt geserveerd in ons tuincafé voor slechts 3,99. Het ontbijt bestaat uit verschillende hapjes en drankjes.

paasontbijt

Mobiele kinderboerderij

Ook is op tweede paasdag de mobiele kinderboerderij aanwezig tussen 12:00 en 16:00 uur. Er zijn lammetjes, geitjes, een pony, konijnen en kippen aanwezig!

mobiele kinderboerderij

Paaseieren zoeken

Wil jij ook paaseitjes zoeken? Tweede paasdag kan er tussen 10:00 en 11:00 uur gezocht worden naar eieren en maak je ook nog eens kans op leuke prijzen!

paaseieren zoeken

Ons nieuwe speelparadijs is geopend!

In ons tuincafé staat sinds kort ook een nieuw speelparadijs voor kinderen om in te klimmen en te spelen. Ideaal voor als je zelf aan het paasontbijt zit!

Paasacties

Deze week hebben wij extra veel aanbiedingen wel 6 pagina's vol! Klik hier voor alle aanbiedingen.

Openingstijden met Pasen

In verband met Pasen hebben wij aangepaste openingstijden:

Goede Vrijdag: 9:30-18:00 uur

Eerste paasdag: Gesloten

Tweede paasdag: 10:00-17:00 uur

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Kickstart voor je tuin: composteren en mulchen

Na de grote voorjaarsschoonmaak kun je aan de slag met het verbeteren en verrijken van de tuingrond, zodat je planten weer helemaal kunnen opbloeien. Hoe je dat doet? Door te composteren en te mulchen. Ons tuincentrum in Zoetermeer geeft je de 'ins and outs'.

Lees meer...
Zo begin je een pluktuin!

Ook zo dol op bloemen? Begin je eigen pluktuin of bloemenborder en zet jezelf de komende zomer volop in de bloemetjes, binnen en buiten!

Lees meer...
Tips voor een lenteproof gazon

Aan het einde van de winter ligt het gazon er vaak nogal treurig bij. Tijd voor een grote voorjaarsbeurt! Je kunt nu – afhankelijk van het weer – ook een lentefris grasveld inzaaien of aanleggen met graszoden. Ons tuincentrum heeft een handig 5-stappenplan voor je.

Lees meer...
De makkelijkste moestuinplanten voor groentjes

Moestuinieren ingewikkeld? Dat hoeft helemaal niet. Er zijn heel makkelijke moestuinplanten waar je nauwelijks omkijken naar hebt en volop van kunt smullen. Ons tuincentrum zet vijf toppers voor je op een rij.

Lees meer...