12 April: voordelig chippen en vaccineren met Dr. Woof!

12 April: voordelig chippen en vaccineren met Dr. Woof!

Is het weer tijd voor de jaarlijkse inenting van uw huisdier of heeft uw huisdier nog niet al zijn of haar inentingen of chip? Vrijdag avond, 12 april, tussen 19:00 en 21:00 uur is de dierenarts van Dr. Woof! aanwezig in onze winkel om voordelig huisdieren te vaccineren en te chippen. 

dr woof

Voorbereiding

Het is handig als u thuis al de gegevens van uw huisdier invult op de flyer van Dr. Woof!. Op deze manier blijven de wachttijden zo kort mogelijk. De flyers kunt u alvast ophalen in onze winkel of via het internet uitprinten. Gebruik per huisdier één formulier. Vergeet ook niet het paspoort van uw huisdier(en) mee te nemen.

Er kan bij de dierenarts helaas niet worden gepind. 

Kosten tijden de vaccinatieactie

De dierenarts hanteert tijdens de vaccinatieactie de volgende tarieven:

Vaccineren hond/kat €25,-
Vaccineren konijn myxo/vhd1 €25,-
Vaccineren konijn vhd2 €20,-
Rabiësvaccinatie €25,-
Kennelhoest (neusenting) €25,-
Chippen hond/kat €25,-
Dierenpaspoort €5,-

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Planten die goed tegen nattigheid kunnen

Het klimaat is duidelijk van slag. Daarom is het slim én duurzaam om bij de keuze van je tuin- en balkonplanten rekening te houden met de omstandigheden waarin ze het best gedijen. Willen ze zon en droge grond of juist meer schaduw en natte voeten? Ons tuincentrum in tipt de beste planten voor vochtige plekken!

Lees meer...
Maak met Pinksteren je eigen bloemweide!

Tijdens de Pinksterdagen zijn veel mensen een extra dag vrij. Hopelijk met een fijn lentezonnetje erbij! Kom vóór de pinksterdagen lekker langs voor alles wat je nog nodig hebt voor je tuin, terras of balkon! Bijvoorbeeld voor mooie inheemse planten of zaden voor het creëren van je eigen wilde bloemenweide. Van beide fleur je niet alleen zelf op, maar je doet er ook bijen en vlinders een groot plezier mee.

...

Lees meer...
Mei: wel zaaien, niet maaien

In mei kun je van alles zaaien, maar het gras beter even niet maaien. Hoe dat zit? Ons tuincentrum geeft je alle 'ins and outs'!

Lees meer...
Top 10 met hemelsblauwe bloemen

Blauw is de lievelingskleur van veel mensen. De kleur heeft een koele, betrouwbare en rustgevende uitstraling, waardoor hij ook in veel reclames en uniformen wordt gebruikt. Maar blauw kan ook melancholisch of somber stemmen – denk aan de uitdrukkingen 'een blauwtje lopen', ‘de blues hebben’ en 'blue Monday'. Optisch heeft blauw een wijkende werking. Iets wat blauw is dringt zich niet aan je op, maar lijkt zich juist terug te trekken. Door blauwe bloemen achter in o...

Lees meer...