Afsluiting Berkelseweg is voorbij, de weg is weer open!

Afsluiting Berkelseweg is voorbij, de weg is weer open!

De Berkelseweg is sinds april afgesloten geweest voor groot onderhoud aan de weg, daardoor hebben veel mensen om moeten rijden naar ons tuincentrum. De omleiding zorgde voor veel omwonende en klanten voor overlast maar gelukkig is dat nu allemaal voorbij! De Berkelseweg is weer open en iedereen kan de snelste route naar de Driesprong nemen! 

Omdat wij ontzettend blij zijn dat de weg weer open is hebben wij een smiley plantenpot met plant voor slechts 2,99 in de aanbieding. Geldig van woensdag 26 juli t/m woensdag 2 augustus 2023. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

15 lentefrisse tuintips voor maart

Verheug je je ook zo op het nieuwe buitenseizoen? Ons tuincentrum helpt je op weg met deze 15 lentefrisse tuin- en balkonklussen!

Lees meer...
Planten voor je bad- en slaapkamer

Wil je het zen-niveau in je bad- en slaapkamer verhogen? Ons tuincentrum in Zoetermeer weet welke planten je dan in huis moet halen!

Lees meer...
Toffe tulpen

Ook zo dol op tulpen? Ons tuincentrum in Zoetermeer vertelt je er meer over en geeft handige tulpentips!

Lees meer...
Kuip- en potplanten verzorgen

Heb je vorstgevoelige kuip- of potplanten in de schuur, garage, kas of een onverwarmde zolderkamer staan? Ons tuincentrum heeft praktische tips en info over de verzorging van je planten in de winterberging.

Lees meer...