Cape Umbrellas: de automatische parasol!

Cape Umbrellas: de automatische parasol!

Cape Umbrellas zijn automatische parasols ☀????

Aankomend weekend wordt het prachtig weer. ☀ Tijd om heerlijk buiten te zitten. De automatische parasols van Cape Umbrellas zijn moeiteloos in 1 seconde opgezet en zorgen zo voor een snelle, gezellige schaduwplek in de tuin. ????

Gezien in verschillende televisieprogramma's: Het Goede Buitenleven en de Grote Tuinverbouwing! ????

Wij zijn de eerste winkel in Nederland waar u deze Cape Umbrellas kunt bekijken en testen. Onze medewerkers vertellen u graag alles over deze unieke parasol.

De parasol van 250x250 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, antraciet en ecru en kost 499,- (excl. voet). ????

Kom snel naar de Driesprong! ????

 

 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Groene Vaderdag cadeaus

Geen inspiratie voor een mooi cadeau voor Vaderdag? Wel klaar met de sokken, stropdassen en aftershave? In ons tuincentrum in Zoetermeer vind je gegarandeerd iets van zijn gading, of hij nu groene vingers heeft of niet!

Lees meer...
Creëer schaduw in een 'coole' tuin

Zie je er ook zo tegenop dat de temperaturen deze zomer mogelijk opeens weer tropisch worden? Geen paniek! Ons tuincentrum heeft allerlei slimme oplossingen en alle benodigdheden om het hoofd (én lichaam) koel te houden.

Lees meer...
15 tuintips voor juni

Juni is doorgaans een van de mooiste tuinmaanden. Ons tuincentrum geeft 15 handige en leuke tips om er volop van te kunnen genieten.

Lees meer...
Zon op je bol: planten die tegen droogte kunnen

Plannen om deze zomer voor langere tijd op vakantie te gaan? Of heb je een tuin op het zuiden met droge, zanderige grond? Wij tippen planten die tegen zonnige (en dus ook droge) omstandigheden kunnen!

Lees meer...