Nieuw in ons assortiment: De Solo Stove Bonfire vuurkorf

Nieuw in ons assortiment: De Solo Stove Bonfire vuurkorf

De Solo Stove Bonfire vuurkorf maakt gebruik van ons gepatenteerde ontwerp in een compacter en reisvriendelijker formaat. Hij is rookloos, draagbaar en gaat een leven lang mee voor je familiebijeenkomsten en avonturen met vrienden.

De Bonfire kan snel opgezet en aangestoken worden, zodat je op meer plaatsen dan alleen de achtertuin een vuur kunt hebben dat geen sporen achterlaat. Met zijn luchtstroomontwerp maximaliseert hij efficiëntie en minimaliseert hij rook.

Door zijn ontwerp verbrandt het kooktoestel of de vuurkorf het hout zo efficiënt, dat je alleen ultrafijne as overhoudt, waardoor je bij het opruimen alleen de gebruikte as hoeft weg te gooien.

De vuurkorf voor in de tuin en daarbuiten wordt gevoed door stukken brandhout of kleine houtblokken en biedt alle voordelen van een houtvuur zonder dat de rook of de geur van het kampvuur in je kleding blijft hangen. Hij wordt ook geleverd met een duurzame draagtas met handvaten voor eenvoudig transport!


Specificaties van de Bonfire Solo Stove-vuurkorven-buitenhaarden:
✔️ Gemaakt van 304 Roestvrijstaal
✔️ Maat - ⌀ 49,5 cm, hoogte 35,5 cm
✔️ Geschikt voor houtblokken, weinig rook
✔️ Duurzaam en draagbaar

 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Tuin- en potplanten met zomerse geuren

Op zoek naar een natuurlijk zomers parfum? Wij bieden voldoende keuze uit tuin- en potplanten die heerlijk geuren.

Lees meer...
Tuintips voor de langste dag van het jaar

Op 20 juni is het de langste dag van het jaar. Dat betekent (mid)zomer! De ideale tijd om ervoor te zorgen dat je tuin- en balkonplanten nog lang en rijk zullen bloeien. Waarom en hoe ontdek je hier!

Lees meer...
Groene Vaderdag cadeaus

Geen inspiratie voor een mooi cadeau voor Vaderdag? Wel klaar met de sokken, stropdassen en aftershave? In ons tuincentrum in Zoetermeer vind je gegarandeerd iets van zijn gading, of hij nu groene vingers heeft of niet!

Lees meer...
Creëer schaduw in een 'coole' tuin

Zie je er ook zo tegenop dat de temperaturen deze zomer mogelijk opeens weer tropisch worden? Geen paniek! Ons tuincentrum heeft allerlei slimme oplossingen en alle benodigdheden om het hoofd (én lichaam) koel te houden.

Lees meer...