Activiteiten bij de Driesprong

Bekijk hieronder de activiteiten...

 


 

Christmas Sale

De kerst is helaas alweer voorbij, nu is het tijd voor kerstuitverkoop! 

 

Vanaf 27 december: kerstuitverkoop!

40% korting op alle kerst- en sfeer artikelen,
30% korting op alle voorraad Lemax en kunstkerstbomen*. 

*M.u.v. alle showmodellen, van/voor prijzen

 

7 & 8 januari: showmodellen uitverkoop!

50% korting op alle showmodellen kunstkerstbomen en Lemax.

 

Let op: M.u.v. lopende aanbiedingen, kerststukken, opgemaakte plantenbakken, arrangementen, cadeaubonnen, van/voor prijzen, (reeds lopende) bestellingen. Bekijk ook al onze actievoorwaarden. 

 


 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Planten die goed tegen nattigheid kunnen

Het klimaat is duidelijk van slag. Daarom is het slim én duurzaam om bij de keuze van je tuin- en balkonplanten rekening te houden met de omstandigheden waarin ze het best gedijen. Willen ze zon en droge grond of juist meer schaduw en natte voeten? Ons tuincentrum in tipt de beste planten voor vochtige plekken!

Lees meer...
Maak met Pinksteren je eigen bloemweide!

Tijdens de Pinksterdagen zijn veel mensen een extra dag vrij. Hopelijk met een fijn lentezonnetje erbij! Kom vóór de pinksterdagen lekker langs voor alles wat je nog nodig hebt voor je tuin, terras of balkon! Bijvoorbeeld voor mooie inheemse planten of zaden voor het creëren van je eigen wilde bloemenweide. Van beide fleur je niet alleen zelf op, maar je doet er ook bijen en vlinders een groot plezier mee.

...

Lees meer...
Mei: wel zaaien, niet maaien

In mei kun je van alles zaaien, maar het gras beter even niet maaien. Hoe dat zit? Ons tuincentrum geeft je alle 'ins and outs'!

Lees meer...
Top 10 met hemelsblauwe bloemen

Blauw is de lievelingskleur van veel mensen. De kleur heeft een koele, betrouwbare en rustgevende uitstraling, waardoor hij ook in veel reclames en uniformen wordt gebruikt. Maar blauw kan ook melancholisch of somber stemmen – denk aan de uitdrukkingen 'een blauwtje lopen', ‘de blues hebben’ en 'blue Monday'. Optisch heeft blauw een wijkende werking. Iets wat blauw is dringt zich niet aan je op, maar lijkt zich juist terug te trekken. Door blauwe bloemen achter in o...

Lees meer...