Hallo nieuwbouwbewoners!

nieuwbouw

Allereerst willen wij van Tuincentrum de Driesprong u van harte feliciteren met uw nieuwe woning! Daarnaast willen wij u graag informeren over de uitgebreide mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van schuttingen en bestratingsmateriaal.

Ons tuincentrum is met meer dan 45 jaar historie een begrip in Zoetermeer en omstreken. In de afgelopen jaren hebben we veel nieuwbouwprojecten in de regio begeleid bij de collectieve aankoop van (hardhouten)tuinschermen. Vanwege onze projectmatige aanpak zijn wij in staat om nieuwbouwprojecten te verzorgen met zelfs honderden woningen.

Ook bij u in de wijk zijn we zeer actief en hebben wij vele medeburen van u naar grote tevredenheid voorzien van schuttingen, bestrating en tuinaanleg. Zo zijn de afgelopen jaren tientallen projecten gerealiseerd in Zoetermeer en de wijde omgeving ervan. Deze honderden woningen hebben meegedaan aan de collectieve inkoop en de aantrekkelijke bestratingsactie’s van ons tuincentrum.

Het voordeel voor u:

  • Uitstekend prijsvoordeel vanwege collectieve inkoop
  • Professionele hoge kwaliteit en service
  • Professionele projectmatige aanpak

Speciaal voor u en uw buren organiseren we, indien gewenst, vrijblijvende informatie bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten wordt alles over de schuttingen en bestratingen uitgelegd en kunt u ook al uw wensen met uw buren bespreken. Er wordt een offerte voor u op maat uitgewerkt.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie over wat we voor u en uw buren kunnen betekenen? Kom dan langs op onze afdeling of neem contact op met onze winkel.

 

Graag willen we u extra informeren over de uitgebreide bestratingsmogelijkheden van ons tuincentrum voor uw nieuwe tuin.

Of u nu uw nieuwe tuin wilt bestraten, of een vijver of een gazon wilt aanleggen, het kan allemaal bij Tuincentrum de Driesprong. Op iedere afdeling staan vakbekwame medewerkers klaar om u te adviseren of te helpen uw wensen te realiseren. De Driesprong maakt zich druk om u van A tot Z te kunnen adviseren, op elke afdeling opnieuw. Wij van Tuincentrum de Driesprong zijn in ieder geval van alle markten thuis!

Ons tuincentrum biedt een grote overdekte afdeling Hout & Bestrating met zeer veel keus. En de prijzen? Met onze laagste prijsgarantie, uitstekende service en advies zijn wij dan ook zeer interessant.

Wij hopen u van dienst te mogen zijn als uw vertrouwde tuincentrum. Mocht u vragen hebben over bestrating en wilt u komen kijken op onze ruime afdeling, dan bent u uiteraard van harte welkom en staan we u graag te woord!

U kunt hieronder alvast een kijkje nemen in ons assortiment.