Capi buitenpot met 20% korting bij de Driesprong!

Al meer dan 40 jaar is Tuincentrum De Driesprong gevestigd in Zoetermeer. Op de 'driesprong' van Zoetermeer, Pijnacker en Berkel zijn wij goed bereikbaar uit alle richtingen. Hier bieden wij een breed assortiment buitenpotterie. 

 

Wat is er nu fijner dan een mooi verzorgde tuin en genieten van het zonnetje op jouw mooie onderhoudsvriendelijke terras. Bij tuincentrum De Driesprong zit u goed! Bij de Driesprong vindt u de mooiste buitenpotten van CAPI, daarmee heeft u groen in uw tuin zonder teveel onderhoud! Kom dan gezellig shoppen de in ons tuincentrum in Zoetermeer. Tuincentrum De Driesprong is dé goedkoopste in CAPI buitenpotten die passen in de kleine & grote tuin en het balkon. Kom voor ons complete assortiment naar Tuincentrum De Driesprong! 

 

Capi Europe

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Met de verschillende stijlen en texturen is er voor iedereen een passende bloempot. Een deel van onze productie vindt volledig CO2 neutraal plaats in hun eigen fabriek in Tilburg. Naast het eigentijdse design hebben Capi bloempotten een hoge kwaliteit. Ze zijn licht van gewicht – ondanks het robuuste exterieur – en ze zijn weerbestendig.

Elk model van de nieuwe Made in Holland-collectie heeft zijn eigen karakteristieke textuur. De potten hebben een robuust uiterlijk maar zijn superlicht. Daarnaast zijn ze enorm duurzaam en gaan ze heel lang mee: op elke bloempot zit een Lifetime Warranty. De collectie bestaat uit meer dan twintig modellen in zeven verschillende kleuren. 

 

Alle Capi potten 20% korting! 

We hebben een groot assortiment CAPI potten welke allemaal 20% korting hebben met uitzondering van de modellen: FIT911, FIT912, KOFZ933. Deze zijn standaard extra laag geprijsd! Kom snel uw favoriete CAPI pot shoppen bij de Driesprong! 

Bekijk de 20% korting actie hier.

 

 

Bekijk alle andere actieproducten

 

 

 

Zien we je snel in ons tuincentrum in Zoetermeer?

Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer
Berkelseweg 5
2718 PR Zoetermeer

 

 

Plan jouw route!