5 redenen om De Driesprong te bezoeken!

Al meer dan 40 jaar is Tuincentrum De Driesprong gevestigd in Zoetermeer. Op de 'driesprong' van Zoetermeer, Pijnacker en Berkel zijn wij goed bereikbaar uit alle richtingen. Hier bieden wij een breed assortiment artikelen voor in de tuin en in huis. 

 

 

1. Grootste collectie bijzondere kamerplanten.

We hebben wisselend assortiment aan bijzondere kamerplanten, zo hebben we regelmatig de Philodendron Pink Princess, philodendron prince of orange, Schefflera Golden of de Monstera Deliciosa Variegata. Omdat deze kamerplanten uniek zijn zijn ze vaak ook moeilijk verkrijgbaar, kom gerust langs om ons huidige assortiment aan bijzondere kamerplanten te bekijken.

TIP: Bekijk ook onze Instagram, hier wordt regelmatig gedeeld als we een nieuwe bijzondere plant binnen hebben.

 

 

2. De mediterrane planten collectie

Een echte eyecatcher in de tuin is natuurlijk een mediterrane plant zoals een palm, olijf of vijg. Met deze planten kun je een Zuid-Europese sfeer je tuin creëren, zo ben je thuis toch altijd een beetje op vakantie. De Driesprong heeft een grote collectie mediterrane planten tegen een stuntprijs!

 

 

3. Al onze tuinmeubelen zijn uit voorraad leverbaar!

Dat wordt dus direct relaxen in de tuin. In onze showroom staat een assortiment van ruim 50 verschillende tuinsets die direct uit voorraad leverbaar zijn. Onze medewerkers helpen u graag om de juiste tuinset uit te zoeken, al de sets worden verkocht tegen een extra voordelig Driesprong prijs.

 

 

4. De vernieuwde hout en bestrating afdeling

Ben je opzoek naar je droomtuin? Dan ben je op de hout & bestrating afdeling op het juiste adres! Op onze overzichtelijke afdeling is ruime keus in tegels en schuttingen om uw droomtuin te realiseren. Ook is er de mogelijkheid om collectief in te kopen, vraag even van onze medewerkers naar de opties.

 

 

5. De kleurrijke perkgoed afdeling

Natuurlijk is een tuin niet af zonder kleurrijke bloeiers, deze zijn volop te vinden op onze perkgoed afdeling. Bij de entree van de winkel beland je in een kleurenzee van bloeiende prekgoed planten. Hier hebben we een altijd wisselden assortiment en vele actie prijzen!

 

Zien we je snel in ons tuincentrum in Zoetermeer?

 

Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer
Berkelseweg 5
2718 PR Zoetermeer