Bestrating Berkel en Rodenrijs

Ben je op zoek naar bestrating in de buurt van Berkel en Rodenrijs? Breng dan eens een bezoek aan tuincentrum de Driesprong, hét tuincentrum voor al je tuinprojecten. Je kunt bij ons namelijk niet alleen terecht voor een groot assortiment tegels, maar ook voor persoonlijk advies voor jouw tuinaanleg. Wij bieden al jaren hoogwaardige producten en uitstekende service, zodat het creëren van jouw droomtuin zo makkelijk mogelijk gaat. Voor ieder tuinproject kom je daarom naar tuincentrum de Driesprong in de buurt van Zoetermeer, Ypenburg en Delft.

Uitgebreide bestrating afdeling

Wat je ook van plan bent voor de verharding van jouw tuin, bij tuincentrum de Driesprong bij Berkel en Rodenrijs vind je een ruim assortiment met hoogwaardige producten voor het aanleggen van bestrating. Wij verkopen veel goedkope bestrating direct uit eigen voorraad, zodat jij genoeg bestrating in de buurt van Berkel en Rodenrijs vindt voor jouw tuin. Bezoek onze bestrating afdeling voor alles van keramiek tot natuursteen en van betontegels tot grind en split bij jou in de buurt.

Sierbestrating in tuin TC de Driesprong

Sierbestrating leggen

Sierbestrating leggen is een populaire manier om tuinen te verharden en direct bij te dragen aan de stijl van een tuin. Het leggen van sierbestrating begint bij een bestratingsplan maken. Dit is een tekening van hoe de betegeling in jouw tuin eruit moet komen te zien. Bij tuincentrum de Driesprong helpen wij je graag op een van de volgende manieren bij het aanleggen van bestrating in de buurt van Berkel en Rodenrijs:

  • In ons tuincentrum ben je 7 dagen in de week welkom, waar onze experts je graag persoonlijk advies geven over de beste soort bestrating voor jouw tuin;
  • Vraag onze medewerkers om je in contact brengen met onze eigen hovenier die met je mee kunt denken over je bestratingsplan of de aanleg van je bestrating uit handen kunt nemen;
  • Ook voor tips voor sierbestrating reinigen en hoogwaardige reinigingsproducten kun je terecht bij tuincentrum de Driesprong in de buurt van Berkel en Rodenrijs.

Alles voor bestrating aanleggen bij Berkel en Rodenrijs

Bij tuincentrum de Driesprong bieden wij een ruim assortiment bestrating en toebehoren. Denk hierbij aan tuintegels van natuursten, klinkers en tegels voor vijverranden, maar ook aan muurelementen, zand en grond. Naast tegels heb je namelijk ook grond nodig voor de aanleg van bestrating. Vergeet ook niet het juiste tuingereedschap mee te nemen. Alles voor de aanleg van bestrating in de buurt van Berkel en Rodenrijs vind je in tuincentrum de Driesprong.