Dierenwinkel

In ons tuincentrum in Zoetermeer hebben wij een ruim assortiment dierbenodigdheden en accessoires voor zowel honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. Op onze dierenafdeling vindt u alles voor uw huisdier als voer, speeltjes, kussens, stro, drink- en voederbakjes van merken als Renske Natural Petfood, Fokkerlief! lifestyle, Kong, Puik, Tetra en Sera

Heeft u advies nodig over welke producten geschikt zijn voor uw huisdier? Op de dierenafdeling in het tuincentrum loopt altijd iemand rond die u er alles over kan vertellen. 

Activiteiten

  • Bezoek van de dierenarts: De dierenarts van Dr. Woof! komt regelmatig langs om huisdieren voordeling te chippen en vaccineren.
  • Dieren Festival: in het najaar besteden wij extra aandacht aan de huisdieren d.m.v. ons Dieren Festival. Op deze dag kan je bij ons tuincentrum terecht voor al je vragen, professionele foto's van jouw huisdier en andere leuke activiteiten. 

Meer informatie over onze activiteiten vind je op onze Facebook pagina.

Meer weten:

Wilt u meer lezen over huisdieren? Lees dan eens de volgende tips over huisdieren in de wintermaanden of deze tips voor een diervriendelijke tuin! Voor vragen kunt u altijd terecht bij onze experts op onze dierenafdeling. Zij beantwoorden met plezier al uw vragen en bieden hun advies. Een vraag stellen kan ook via Facebook of onze contactpagina

Graag tot ziens in Tuincentrum de Driesprong, dé dierenwinkel van Zoetermeer! 

Op onze dierenafdeling: