Kerstshow

In de aanloop voor kerst toveren wij ons tuincentrum om tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Bent u op zoek naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom, kerstverlichting, kerstversiering of kerstcadeaus? Kom bij ons tuincentrum langs om alvast de kerstsfeer te proeven! Klik op de afbeelding hiernaast om een sfeerimpressie te krijgen van onze kerstshow.

5 redenen om naar onze kerstshow te komen kijken:

  1. Door eigen import uit het verre oosten hebben wij óók kerstartikelen die de meeste andere tuincentra niet in het assortiment hebben. Dit maakt ons uniek in ons assortiment en in onze prijzen.
  2. Onze kerstshow is één geheel. Via een duidelijke route loop je over onze gehele kerstshow. Zo houd je het kerstgevoel vast tot je weer van onze kerstshow af bent!
  3. Wij inspireren en helpen met het vertalen van de laatste kersttrends naar uw eigen huis. In onze showrooms vindt u veel inspiratie en mogelijkheden! Speciale opmaakbalie's verzorgen ook voorbeelden m.b.t. de verwerking van artikelen. Zo hebben wij een balie die zorgt voor opgemaakte dienbladen en stolpen, een balie voor kerstbomen en verlichting en een balie die mooie oplossingen voor u bedenkt als u geen plek heeft voor een groot kerstdorp, maar bijvoorbeeld graag een dienblad met kersthuisje wilt. Ervaar de mogelijkheden!
  4. Wij zorgen voor jong en oud. Voor de aller jongsten is er gezorgd voor een leuke afleiding in de woonkamer waar een populaire film draait. Ook kunnen ze hun ogen uit kijken bij onze bewegende sneeuwpoppen en kinderen. Verder zijn er in de winkel heen leuke hoekjes ingericht voor het maken van een leuke foto (onze echte arrenslee bijvoorbeeld!)
    Voor de ouderen hebben wij een ruime opgezet gehanteerd waar gemakkelijk met een (geleende) rolstoel gewinkeld kan worden. Daarnaast zijn op verschillende plekken op de kerstshow ruimtes waar u even kunt uitrusten op een bank of aan een tafeltje.
  5. Wij waren vorig jaar winnaar in de categorie 'Sfeer en Deco' bij de verkiezing van de Beste kerstshow van Nederland.

Volg ons ook op Facebook en Instagram voor meer informatie over onze kerstshow.

Ook dit jaar kunt u op ons stemmen voor de verkiezing van de Beste kerstshow van Nederland! Vindt u dat wij die prijs verdienen? Vanaf maandag 13 november kunt u hier op ons stemmen.