Nieuws

Tuincentrum vol kerststerren

Natuurlijk presenteert ons tuincentrum in Zoetermeer ook dit jaar weer de mooiste kerstbomen en kerstdecoraties. Eigenlijk zijn het allemaal ‘sterren’. En dan hebben we ook nog een groot aanbod van de echte kerstster, de Poinsettia. Deze fleurige kamerplant is er niet alleen in klassiek wit of rood, maar tegenwoordig ook rood-wit gevlamd, crèmekleurig, zalmroze of zuurstokroze. Daarbij heb je ook nog keuze uit kleine en grote exemplaren.

Lees meer...
15 Tuintips december

We zijn benieuwd wat Koning Winter dit jaar voor ons in petto heeft, maar we kunnen altijd nog wel wat tuinklusjes doen. En tussen de voorbereidingen voor de feestdagen door kun je binnenshuis ook alvast plannen maken voor het volgende voorjaar en tuinseizoen.

Lees meer...
Meer decembersfeer

Buiten is het donker en kaal. We zijn druk met voorbereidingen voor de feestdagen en maken het binnen graag zo gezellig mogelijk. Bezoek ons tuincentrum in Zoetermeer en creëer in een handomdraai meer sfeer in huis, tuin en op het balkon.

Lees meer...
De vuurwerkJACHT is in volle gang!

Heb jij al gehoord van onze vuurwerkJACHT? Komende weken plakken wij steeds ergens in de omgeving een sticker. Ben jij de eerste die deze sticker vindt? Dan win je een vuurwerkcadeaubon en een cadeaubon van escape room Wescape Zoetermeer! De eerste prijzen zijn al uitgedeeld!

...Lees meer...
Extra koopavonden!

Dit weekend is het populairste weekend om het huis voor de kerstdagen te versieren. Daarom zijn wij komende week 's avonds extra geopend! Komende week zijn wij maandag (10 dec) t/m vrijdag (14) geopend van 9:00 tot 21:00 uur.

Lees meer...
Kerstboom kiezen anno 2018

Het aantal soorten kerstbomen waaruit je kunt kiezen is groter dan ooit. Voor wie durft: een kerstboom van simpele houten planken is ook dit jaar nog helemaal ‘je van het’, passend bij de Scandinavische interieurstijl. Je hebt geen last van uitvallende naalden, maar je mist natuurlijk wel die lekkere dennengeur.

Lees meer...
Woonplant van de maand december: Anthurium

Anthurium is een van de meest geliefde kamerplanten. Mooi om te zien, makkelijk om te onderhouden en een hele persoonlijkheid in huis, die in wit een serene indruk maakt, terwijl de felgekleurde soorten juist een levendige uitstraling hebben. Hoewel het gekleurde deel door de meeste mensen voor de bloem wordt aangezien, is dat gewoon een gekleurd schutblad. De bloemetjes van Anthurium zijn namelijk heel klein en bevinden zich allemaal op de kolf. 

Lees meer...
Tuinplant van de maand december: Helleborus

Het blijft spectaculair, een plant die bloeit op het moment dat de meeste tuinplanten winterslaap houden. De Helleborus (ook bekend als kerstroos) trakteert van november tot en met maart op grote witte bloemen met in het hart een prachtige kroon van meeldraden. Sneeuw of vorst kan de plant hebben: de takken gaan weliswaar iets hangen, maar zodra de temperaturen omhoog gaan, richt de Helleborus zich weer op.

Lees meer...
Heb jij onze vuurwerkfolder al gezien?

Vuurwerkfans opgelet! Ons vuurwerkassortiment is te bekijken in onze folder, online of via onze winkel! Woon je in Zoetermeer of omgeving en heb je geen nee/nee of ja/nee sticker? Dan ontvang je onze folder ook in de brievenbus.

...Lees meer...
Vuurwerk winnen met onze vuurwerkJACHT

In december begint onze vuurwerkJACHT weer. Was jij vorig jaar ook hard aan het nadenken over de hints? Liet jij je niet tegenhouden door weer en wind? Doe dan dit jaar weer mee! Dit jaar maak je meerdere keren kans op een vuurwerk-cadeaubon t.w.v. €100,- tijdens onze vuurwerkJACHT winactie!

Lees meer...