Corona update: onze maatregels

Corona update: onze maatregels

De afgelopen dagen zijn er veel maatregels bekend gemaakt omtrent het coronavirus. Zelf nemen wij ook de nodige maatregels om onze klanten en medewerkers te beschermen.

Bezoek je onze winkel? Dan dien je je te houden aan het volgende:

  • Winkel ALLEEN en doelgericht
  • Neem bij binnenkomst een WINKELWAGEN (je kunt deze schoonmaken met ontsmettingsmiddelen). Dit helpt om de juiste afstand tot elkaar te houden.
  • Houd ten alle tijden MINIMAAL 1,5 meter afstand tot anderen.
  • Wij houden het aantal klanten in de gaten en zorgen ervoor dat er niet teveel mensen in onze winkel lopen zodat er voldoende afstand gehouden kan worden.
  • Onze horeca is gesloten. Ook onze kinder-speelhoek is dicht. 
  • Bij onze kassa's geven wij het wisselgeld niet meer in de hand terug, maar leggen wij het voor u op onze balie. Wij vragen u ook, waar kan, zo veel mogelijk te pinnen.
  • Helaas moeten wij onze workshop "kamerplantenterrarium maken" van 27 maart en onze stekjesruilmiddag van 28 maart afzeggen. Hiervoor zullen we nieuwe data prikken, maar deze zijn nu nog niet bekend. Heeft u een plekje gereserveerd, dan zult u binnenkort gebeld worden met meer informatie. 


Voorlopig is onze winkel volgens onze regulieren tijden geopend (behalve ons Tuincafé). Onze bezorgingen gaan ook door. 

Met deze maatregels in werking verwelkomen wij u graag op een veilige manier in ons tuincentrum. Wij hopen op uw begrip en bedanken u alvast voor uw medewerking.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Drive-in voor tuinartikelen

Wij helpen u graag om uw huis en tuin in deze ongewone tijd wat op te vrolijken. U kunt deze vrijdag, zaterdag en zondag (3, 4 & 5 april) gebruik maken van onze drive in voor:

...Lees meer...
15 tuintips voor april

April doet wat ‘ie wil, dus het kan nog alle kanten op. Een lekker lentezonnetje en dan weer een hoosbui of voorjaarsstorm. Nachtvorst ligt nog op de loer.

Lees meer...
Moestuinieren in maart

Door alle ontwikkelingen rond het coronavirus zou je bijna vergeten dat het lente is! Met een heerlijk zonnetje erbij kun je nu een goede start maken met het moestuinseizoen, in de tuin, op het balkon, in de vensterbank of in de vierkante-meterbak.

Lees meer...
Tuinieren als gezonde en opbeurende bezigheid in coronatijden

Wereldwijd zitten we in sociaal isolement, in de strijd tegen het coronavirus. Niet op bezoek bij opa en oma, niet naar school, naar het zwembad of de film. Je wordt er allemaal niet vrolijk van. Gelukkig kun je wel veilig lekker aan de slag in je tuin en op je balkon, samen met de kinderen.

Lees meer...