Kunststof potten

Kunststof potten zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Kunststof potten hebben erg veel voordelen en zijn tegenwoordig bijna niet meer van keramiek te onderscheiden. 

Voordelen van kunststof potten

De voordelen van kunststof potten zorgen ervoor dat deze aantrekkelijk zijn om te kopen. De voordelen van kunststof potten zijn:

  • Voordelig
  • Niet te breken
  • Weerbestendig
  • Lichter dan andere potten

Een groot voordeel voor uw portemonnee is dat de kunststof potten voordeliger zijn dan veel andere potten. Ook zijn de kunststof plantenbakken bijna niet te breken, zo hoeft u geen nieuwe pot te kopen als u deze toevallig laat vallen. Uw kunststof potten gaan dus lekker lang mee! Ook zijn de kunststof potten weerbestendig, zo vriezen de potten in de winter niet stuk! Wilt u uw tuin of balkon herindelen? Met de kunststof potten van tuincentrum De Driesprong wordt dit een gemakkelijk karwei. Doordat kunststof potten namelijk zo licht zijn, kunt u deze makkelijker verplaatsen dan bijvoorbeeld een keramische pot.

Elho kunststof potten

Wij verkopen onder andere kunststof potten van het merk Elho. Zij staan erom bekend dat de bloempotten die zij verkopen van goede kwaliteit zijn. Wij verkopen onder andere kleine en grote potten maar ook hangbakken van kunststof materiaal! Zo kunt u ook op uw balkon genieten van de prachtige Elho kunststof potten. De meeste Elho bloempotten hebben zelfs drie jaar fabrieksgarantie! Zo bent u er zeker van dat deze potten lang meegaan. 

Verschillende soorten plastic plantenbakken

Wij verkopen naast Elho kunststof plantenbakken ook plantenbakken van andere merken. Zo is ons assortiment ruim en heeft u genoeg keuze. Wat fijn is aan de plastic plantenbakken die wij verkopen, is dat ze in zoveel verschillende kleuren te koop zijn. Witte bloembakken zijn onze bestseller, deze staan dan ook goed in iedere tuin. Witte bloembakken zijn neutraal en laten bloeiende tuinplanten spreken, zo komt uw plant nog meer tot zijn recht. De plastic plantenbakken zijn ook in veel verschillende maten beschikbaar. Bent u op zoek naar wat meer privacy in uw tuin? Neem dan een kijkje in ons tuincentrum bij ons assortiment hoge plantenbakken voor buiten. Deze polyester plantenbakken zijn goed geschikt voor hoge planten. Ook met de langwerpige plantenbakken kunt u meer privacy in uw tuin creëren. De langwerpige plantenbakken zijn ook goed geschikt als ruimteverdeler in uw tuin, zo kunt u makkelijk twee verschillende gedeeltes in uw tuin creëren. 

Kunststof potten koopt u bij Tuincentrum De Driesprong

Wij hebben een ruim aanbod aan kunststof potten in verschillende kleuren, groottes en vormen. Zo zit er altijd een match voor u tussen. Kom langs in ons tuincentrum in Zoetermeer nabij Leiderdorp, Zuidbuurt en Stompwijk. Onze medewerkers staan zes dagen per week voor u klaar. Zij helpen u graag bij het uitzoeken van de perfecte kunststof pot. Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Bent u naast een kunststof bloempot nog op zoek naar andere potten voor in uw huis of in uw tuin? Neem dan een kijkje bij ons mandwerk, glaswerk, keramiek en zink. Tot ziens bij Tuincentrum De Driesprong in Zoetermeer!

 

 

echo

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie