Klaar voor het voorjaar!

Klaar voor het voorjaar!

Als je de afgelopen weken bij ons langs bent geweest heb je het misschien al gezien: we waren druk bezig met het opbouwen van de winkel! Na de kerst is er altijd een bouw periode waarin we de kerstshow afbreken en weer een gezellige voorjaar-winkel opbouwen. Helaas betekende dit dat er sinds januari een deel van onze winkel afgesloten was voor klanten. Maar vanaf vandaag (donderdag 13 februari) is de gehele winkel weer bereikbaar!

 

primala's voorjaarsbloeiers helleborus winterbloeier voorjaarsbloeiers

Voorjaarsbloeiers

Veel voorjaarsbloeiers staan nu al in bloei! Ideaal om een beetje lente in de tuin of op het balkon te brengen. In onze winkel in Zoetermeer is er al ruime keuze in vrolijke bloeiers zoals de primula, helleborus, camelia, narcissen en hyacinten.

 

tuinposter tuinmeubel diningset loungeset tuinmeubel

Tuinmeubelen in Zoetermeer

Ook onze tuinmeubel afdeling staat weer vol met loungehoeken, diningsets en lekkere zachte stoelen. In onze winkel kan je ook terecht voor tuinkussens, sierkussens, buitenverlichting, tuinposters en tuindecoratie. Alles om je terras aan te kleden voor het mooiere weer wat hopelijk snel komt!

 

voorjaar pasen blauwe regen zijde  lente pasen assortiment

Pasen

Het duurt nog even tot het Pasen is (12 april) maar in onze winkel vind je al een assortiment lente/paasartikelen! 

Route

Zien we jou binnenkort in onze winkel? Via deze link vind je jouw route naar ons tuincentrum en hier vind je al onze openingstijden. We zijn ook elke zondag geopend van 12:00 tot 17:00!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Paasweekend 2020 en onze drive-in

Dit weekend is het Pasen. Het worden andere paasdagen dan eerdere jaren, waarschijnlijk viert u deze feestdag een stuk kleiner dan gewoonlijk. Ook bij ons in de winkel zijn er wat dingen anders dan andere jaren. Lees verder voor alle informatie.

...Lees meer...
Drive-in voor tuinartikelen

Wij helpen u graag om uw huis en tuin in deze ongewone tijd wat op te vrolijken. U kunt deze vrijdag, zaterdag en zondag (3, 4 & 5 april) gebruik maken van onze drive in voor:

...Lees meer...
15 tuintips voor april

April doet wat ‘ie wil, dus het kan nog alle kanten op. Een lekker lentezonnetje en dan weer een hoosbui of voorjaarsstorm. Nachtvorst ligt nog op de loer.

Lees meer...
Moestuinieren in maart

Door alle ontwikkelingen rond het coronavirus zou je bijna vergeten dat het lente is! Met een heerlijk zonnetje erbij kun je nu een goede start maken met het moestuinseizoen, in de tuin, op het balkon, in de vensterbank of in de vierkante-meterbak.

Lees meer...