Klaar voor het voorjaar!

Klaar voor het voorjaar!

Als je de afgelopen weken bij ons langs bent geweest heb je het misschien al gezien: we waren druk bezig met het opbouwen van de winkel! Na de kerst is er altijd een bouw periode waarin we de kerstshow afbreken en weer een gezellige voorjaar-winkel opbouwen. Helaas betekende dit dat er sinds januari een deel van onze winkel afgesloten was voor klanten. Maar vanaf vandaag (donderdag 13 februari) is de gehele winkel weer bereikbaar!

 

primala's voorjaarsbloeiers helleborus winterbloeier voorjaarsbloeiers

Voorjaarsbloeiers

Veel voorjaarsbloeiers staan nu al in bloei! Ideaal om een beetje lente in de tuin of op het balkon te brengen. In onze winkel in Zoetermeer is er al ruime keuze in vrolijke bloeiers zoals de primula, helleborus, camelia, narcissen en hyacinten.

 

tuinposter tuinmeubel diningset loungeset tuinmeubel

Tuinmeubelen in Zoetermeer

Ook onze tuinmeubel afdeling staat weer vol met loungehoeken, diningsets en lekkere zachte stoelen. In onze winkel kan je ook terecht voor tuinkussens, sierkussens, buitenverlichting, tuinposters en tuindecoratie. Alles om je terras aan te kleden voor het mooiere weer wat hopelijk snel komt!

 

voorjaar pasen blauwe regen zijde  lente pasen assortiment

Pasen

Het duurt nog even tot het Pasen is (12 april) maar in onze winkel vind je al een assortiment lente/paasartikelen! 

Route

Zien we jou binnenkort in onze winkel? Via deze link vind je jouw route naar ons tuincentrum en hier vind je al onze openingstijden. We zijn ook elke zondag geopend van 12:00 tot 17:00!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Bloemen voor Valentijn

Vrijdag 14 februari kunnen romantici hun hart ophalen: het is Valentijnsdag! Een lieve kaart en een mooie bos bloemen doen wonderen. Rode rozen zeggen natuurlijk meer dan duizend woorden, maar rozen zijn rond deze tijd altijd gepeperd van prijs.

Lees meer...
TuinIdee 2020

Begin het nieuwe tuinseizoen goed met een bezoek aan TuinIdee in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Deze inspirerende tuinbeurs bestaat alweer 28 jaar, dus hoog tijd er eens naartoe te gaan als je er nog niet geweest bent.

Lees meer...
De winterjasmijn

Februari. We kijken de bollen de grond uit, de kerstrozen bloeien schitterend deze zachte winter, winterviolen en bollen op pot, in een mand of schaal fleuren tuin- en balkontafel op.

Lees meer...
Tuintips februari

Het is tot nu toe een zachte winter, maar het kan nog altijd gaan vriezen. Houd voor de zekerheid dus dennengroen, noppenfolie en vliesdoek achter de hand om vorstgevoelige planten mee te kunnen beschermen.

Lees meer...