De trends van het najaar 2019

De trends van het najaar 2019

De trends op onze kerstshow worden nooit elk jaar helemaal omgegooid. Gelukkig maar, want dan kan je het jaar daarop ook nog kerstballen voor jouw boom kopen! Wel worden de thema’s elk jaar opgefrist en verschuiven de kleuren wat. Dit jaar bestaat onze kerstshow uit vijf verschillende trendthema’s met in totaal 21 verschillende kleuren. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook nog onze standaard thema’s zoals ons kinder-/snoep thema en onze natuurhoek.

Ice Adventure

Het blauwe thema is altijd een van de grootste thema’s op onze show. Waar we vorig jaar de kleur blauw combineerde met warme koper en bruintinten, houden het blauw thema dit jaar wat koeler. Donkerblauw wordt gecombineerd met koele tonen blauw, zilver en Cashmere Brown, een koele bruintint. Denk aan de Noordpool, slee rijden en schaatsen, een bevroren look en vervaagde kleuren. Kortom, een echt ijs avontuur!

Ice Adventure

Traditionele Kerst

De traditionele kersttrend keert natuurlijk ook weer groots terug op onze kerstshow. Dit thema, met rood, goud en groen gaat voor het warme kerstgevoel. Rustiek, knus en comfortabel, en natuurlijk. Je ziet hier veel groen terugkomen, zoals onze kleuren Pine Green en Eucalyptus, gecombineerd met rood en goud. In dit thema zitten wel 3 verschillende kleuren rood! Allemaal anders zodat we precies de kleur hebben voor jouw kerstboom.

traditioneel thema

Red Velvet

Weten jullie nog dat wij vorig jaar een thema hadden met knal kleuren in de tinten blauw, paars en rood, pauwenveren en zwart? Dit jaar keert dit thema terug, maar in plaats van blauw, voegen we een mosgroene tint toe. Hierdoor wordt het thema meer botanisch. Bloemenprints op een zwarte achtergrond, gouden woonaccessoires en velours stoffen, je vindt het op dit thema!

Red velvet thema

Christmas Rituals

Het volgende thema is terug van weggeweest! Vorig jaar sloegen we dit thema even over, maar dit jaar is het terug, beter dan ooit! We voegden een felle blauw tint toe en de kleuren zijn warmer en intenser dan eerder. Bij dit thema vindt je industriële invloeden gecombineerd met luxe en warme materialen zoals leer en hout. Ook dit thema heeft invloeden vanuit de natuur. De trefwoorden zijn: stijlvol, eenvoud en relax.

christmas ritual

Crystal Ball

Dan komen we bij het laatste thema, het pastel thema. Dit jaar bestaat dit thema uit de kleuren roze (twee tinten), goud, wit en beige. Zwanen, eenhoorns en feeën zie je hier volop. Transparante kerstballen en parels helpen mee om dit thema een dromerig gevoel te geven. Een witte, fantasievolle kerst is het doel van dit thema!

crystal ball

Zitten jouw favoriete kleuren er weer bij? Deze trends en nog veel meer kerst/najaar stijlen zijn vanaf 5 oktober te bezichtigen op onze show!

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Zoetermeer geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
Moestuinieren in april

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...