Kaarsen en geurartikelen

In een gezellig huis of een sfeervolle tuin zullen kaarsen zelden ontbreken. Denkt u zich maar in, een romantisch diner of een goed gesprek zijn toch het best bij rustig flikkerend kaarslicht.  In ons tuincentrum kunt u terecht voor stompkaarsen, bolkaarsen, geurkaarsen, dinerkaarsen, geurlampen, geurdiffusers, geurbranders en geurzakjes.

Alles kunt u naar wens combineren met een mooie kandelaar of een bijpassende schaal of dienblad. En vergeet u ook de kaarsen voor buiten niet, zomerse fakkels, lantaarns of citronella tegen die lastige muggen. In ons tuincentrum kunt u allerlei ideeën opdoen over de nieuwste trends op het gebied van kaarsen en andere sfeerverlichting.

Wij verkopen producten van o.a. Ashleigh & Burwood, Bolsius, Ultransmit, Bridgewater en Gouda.

 

   ​         

 

Geurlampen en aroma diffusers

Hangt er in uw huis wel eens een geur van rook, frituur of dieren en ruikt u liever een eigen uitgekozen geur? Kies dan voor een geurlamp of aroma diffuser! Deze geven een heerlijke geur af en zijn steeds bij te vullen. Hierdoor kunt u ze jaren lang gebruiken en steeds weer kiezen voor een nieuwe geur. Wij verkopen geurverspreiders die u moet aansteken en die op stroom werken. Ook verkopen wij geurlampen die tevens een luchtbevochtiger zijn en die door middel van een koude nevel de luchtvochtigheid in uw kamer kunnen verbeteren. Bij ons heeft u keuze uit:

  • diffusers met timer
  • diffusers met LED verlichting
  • diffusers luchtbevochting
  • geurlampen met glasmozaiek
  • geurlampen met luchtreinigende eigenschappen!

Geurkaarsen en wax melts

Naast geurlampen en diffusers verkopen wij ook (luxe) geurkaarsen en wax melts. Van vanille geuren tot ingewikkelse tropische combinaties, bij ons kunt u het allemaal vinden als geurkaars in glas, waxine of als wax melt. Naast een lekkere geur hebben sommige kaarsen nog meer voordelen. Zo helpen sommige geurkaarsen tegen muggen.

Wax melts of geur chips geven ook een heerlijke geur af. Deze kunnen gesmolten worden een een houder met waxinelichtje. Het voordeel van wax melts is dat u uw eigen geur kan samenstellen. Met keuze uit vele verschillende wax melts kunt u eindeloos variëren!

Geur zonder aandacht

Zoekt u iets wat u zonder verdere aandacht ergens neer kunt zetten, wellicht op het toilet of in de gang? Dan zijn geurstokjes of geurzakjes ideaal!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau