Dit weekend: parkingsale!

Dit weekend: parkingsale!

A.s. vrijdag, zaterdag en zondag (5,6 & 7 juli 2019) organiseren wij weer onze jaarlijkse parkingsale. Tijdens deze dagen vind je op ons parkeerterrein veel verschillende artikelen tegen dumpprijzen!

 

parkingsale kramen

 

Voor 'n prikkie

Wilt u graag voor kleine prijzen leuke artikelen scoren? Tijdens onze parkingsale vindt u

  • potterie
  • verlichting
  • vijvermaterialen
  • sfeerartikelen
  • beplanting
  • tuinmeubelen
  • en meer voor super voordelige prijzen!

 

 parkingsale 

Wanneer?

Onze parkingsale begint vrijdag, 5 juli om 9:30 uur en duurt tot en met zondag! Onze openingstijden en uw route naar ons tuincentrum vindt u hier.

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

9x mooie laatbloeiers

De zomer loopt op zijn eind en de tuin dut een beetje in. De meeste bloeiende tuinplanten en struiken zijn over hun hoogtepunt heen. Gelukkig zijn er ook veel planten en struiken die lang en laat bloeien, tot diep in de herfst.

Lees meer...
De trends van het najaar 2019

De trends op onze kerstshow worden nooit elk jaar helemaal omgegooid. Gelukkig maar, want dan kan je het jaar daarop ook nog kerstballen voor jouw boom kopen! Wel worden de thema’s elk jaar opgefrist en verschuiven de kleuren wat. Dit jaar bestaat onze kerstshow uit vijf verschillende trendthema’s met in totaal 21 verschillende kleuren. 

Lees meer...
15 tuintips voor september

Het eind van de zomer is alweer in zicht. Wie weet krijgen we een mooie, lange nazomer… Wat de weergoden ook voor ons in petto hebben: er zijn genoeg klussen en klusjes te doen om nog tot diep in het seizoen én komend voorjaar van een fleurige tuin, mooi balkon en terras – en het buitenleven – te kunnen genieten.

Lees meer...
De toorts is een topplant voor in de border

Er is niets mooiers dan een weelderige, lang bloeiende border. Met een paar simpele trucs krijg je dat voor elkaar. Om er lang van te kunnen genieten is het slim ook voorjaars- en zomerbollen, eenjarigen, siergrassen en wintergroene planten of struiken in de border te planten.

Lees meer...