Workshops Zoetermeer

Om op de hoogte te blijven van onze workshops kan je deze pagina in de gaten houden, ons volgen op Facebook of je inschrijven voor onze nieuwsbrief (onderaan de website). Op dit moment staan de volgende workshops gepland:

Kamerplanten workshop: plantenterrarium maken 

Hij is terug van weggeweest: onze workshop kamerplantenterrarium maken! De kamerplanten in een terrarium hebben na enkele dagen geen verzorging meer nodig. Na 14 dagen kan je zelfs een kurk op de fles doen en hem helemaal afsluiten. 

Onder leiding van plantenexpert en bekend Instagrammer Angela Rapisarda geven we workshop over het maken van een terrarium met kamerplanten! Het wordt een geheel verzorgde avond, met een hapje en drankje. 

Datums:  28 februari

Meer datums volgen binnenkort!

 

Tijd: 18:30 - 20:30 uur

 

Prijs: €39,95 Let op: de workshop moet van te voren worden betaald. Reserveer je een plek via de telefoon? Dan moet het bedrag uiterlijk één week voor de workshop betaald zijn in onze winkel. 

 

Wil jij je inschrijven? Dan kan via onze receptie in de winkel of via 079 361 13 00.

 

 

 

workshop terrarium maken workshops kinderen pasen

Workshops Zoetermeer

Voor een leuke workshop in de regio Zoetermeer kan je sinds kort ook terecht bij tuincentrum De Driesprong! In onze nieuwe workshop hoek geven wij allerlei verschillende workshops. Leuk om zelf creatief aan de slag te gaan of samen met vriend(inn)en. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment