Workshops Zoetermeer

Om op de hoogte te blijven van onze workshops kan je deze pagina in de gaten houden, ons volgen op Facebook of je inschrijven voor onze nieuwsbrief (onderaan de website). Op dit moment staan de volgende workshops gepland:

Kamerplanten workshop: plantenterrarium maken (VOL)

Hij is terug van weggeweest: onze workshop kamerplantenterrarium maken! De kamerplanten in een terrarium hebben na enkele dagen geen verzorging meer nodig. Na 14 dagen kan je zelfs een kurk op de fles doen en hem helemaal afsluiten. 

Onder leiding van Instagram bekendheid Angela Rapisarda geven we workshop over het maken van een terrarium met kamerplanten! Het wordt een geheel verzorgde avond, met een hapje en drankje. 

Datums: 

11 oktober 2019 (vol)

1 november 2019 (vol)

8 november 2019 (vol)

Op dit moment zitten alle datums voor deze workshop vol. We hebben nog veel reacties gehad van mensen die helaas te laat waren met inschrijven, daarom gaan we proberen om nog een datum te plannen. Houd voor alle informatie onze website en Facebook pagina in de gaten. 

Tijd: 18:30 tot 20:30 uur

Prijs: €39,95 per persoon

Wil jij je inschrijven? Dan kan via onze receptie in de winkel of via 079 361 13 00.

 

 

workshop terrarium maken workshops kinderen pasen

Workshops Zoetermeer

Voor een leuke workshop in de regio Zoetermeer kan je sinds kort ook terecht bij tuincentrum De Driesprong! In onze nieuwe workshop hoek geven wij allerlei verschillende workshops. Leuk om zelf creatief aan de slag te gaan of samen met vriend(inn)en. 

Ontvang unieke kortingen!

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan maximaal 1x per week onze mail met hierin onze acties en evenementen. Wij verwerken uw gegevens secuur conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.