De opbouw van onze kerstshow is begonnen!

U denkt er misschien nog helemaal niet over na, maar nu onze uitverkoop voor het grootste gedeelte is afgelopen (bekijk hier onze lopende kortingen) is het tijd om aan onze kerstshow te beginnen!

kerstshow zoetermeer 2017

Foto's van onze kerstshow van 2017. Bekijk hier alle foto's.

 

Een gezellig uitje in de regio Zoetermeer

Nog even en dan kunt u weer kerst/interieur shoppen op onze show! Vanaf zaterdag 6 oktober is onze kerstshow dé plek om inspiratie op te doen voor het komende seizoen. U vindt op onze show niet alleen kerstdecoratie, maar ook veel interieur artikelen die u het hele (na)jaar kunt gebruiken.

Dit jaar zal het hoofdpad van onze kerstshow wel 260 meter lang worden. Daarnaast vindt u honderden meters aan zijpaden, allemaal gevuld met artikelen en inspiratie!

Ook bouwen wij dit jaar weer een Lemax afdeling met de nieuwste producten en een grote hoek voor het demonstreren van de artikelen. Laat u betoveren door de honderden producten die wij voor u uitstallen in een sprookjesachtig kerstdorp!

Een klein voorproefje

Net als elk jaar zullen de sfeer artikelen worden onderverdeeld in verschillende thema's, voor ieder wat wils! Een opvallend thema dit jaar wordt het romantische thema. Vorig jaar was hier al wat van te zien op onze kerstshow, maar dit jaar zullen we dit groter aanpakken! Denk aan lichte kleuren, betoverende lichtjes en hemelse sferen.

opbouw kerstshow

De opbouw

De komende weken zal er in een deel van onze winkel gebouwd worden aan een geheel nieuwe sfeershow. Elk jaar is de opbouw van onze show een grote klus. Wekenlang worden er kasten getimmerd, muren gebouwd, kerstbomen opgezet en gestyled en producten toegevoegd.

De afdelingen die niet geheel worden verbouwd (hout & bestrating, buitenplanten, barbecue's, kamerplanten, tuingereedschap, ons Tuincafé en onze dierenwinkel) zijn nog gewoon bereikbaar!.

Meekijken achter de schermen?

Bent u benieuwd hoe het er aan toe gaat achter de schermen? Op Facebook en op Instagram zullen wij af en toe een voorproefje geven! Uiteraard houden we u hier ook op de hoogte van onze acties omtrent onze kerstshow!

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

11 tips voor een biodiverse tuin

Lees onze 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

Lees meer...
Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Zoetermeer heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Zoetermeer geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...