Black Friday bij Tuincentrum de Driesprong

Black Friday bij Tuincentrum de Driesprong

Ga jij inslaan op Black Friday? In ons tuincentrum in Zoetermeer hebben we de volgende acties:

 

15% korting op alles* in de zwarte shopper

Bij onze service balie kan je 29 november een shopper ophalen en tijdens het winkelen vullen met artikelen. Op al* deze artikelen ontvang je bij de kassa 15% korting! Wat staat er nog op jouw verlanglijstje?

 

Geselecteerde Nordmann kerstbomen: slechts 9,99

Alleen vrijdag 29 november geldt op geselecteerde partij Nordmann kerstbomen,125 tot 180 cm hoog: geen 17,95 maar slechts 9,99!

 

Sfeervolste kerstshow van de regio

Wil jij ook onze kerstshow bezoeken? Vind je hier de route naar onze winkel en klik hier voor onze openingstijden.

*Producten mogen niet boven de rand van de tas uitsteken. Korting geldt niet op hout en bestrating, horeca, diervoeders, cadeaubonnen en (reeds lopende) bestellingen. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Één tas per klant. Alleen geldig op 29 november 2019.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De 5 Glazen Tulp-winnaars van 2020

Royal FloraHolland, de coöperatie van kwekers die met vier veilinglocaties, waaronder de veiling in Aalsmeer, ‘de internationale marktplaats voor bloemen en planten’ vormt, bekroont de winnaars van de meest geslaagde marktintroducties met een Glazen Tulp.

Lees meer...
Top 7 trendy kamerplanten voor 2020

Groen in huis is hipper dan hip! Welke kamerplanten zijn dit jaar helemaal 'je van het'?

Lees meer...
Nationale Tulpendag 2020

Kerstmis is nog maar net achter de rug, maar we kunnen ons hart nu al ophalen aan bloeiende voorjaarsbollen in alle soorten, maten, kleuren en geuren.

Lees meer...
Deze kamerplanten overleven het bij iedereen thuis!

Heb jij niet zulke groene vingers? Er is ook een groep kamerplanten die (bijna) niet kapot te krijgen zijn! Lees snel verder voor meer informatie over deze makkelijke kamerplanten:

Lees meer...