Black Friday bij Tuincentrum de Driesprong

Black Friday bij Tuincentrum de Driesprong

Ga jij inslaan op Black Friday? In ons tuincentrum in Zoetermeer hebben we de volgende acties:

 

15% korting op alles* in de zwarte shopper

Bij onze service balie kan je 29 november een shopper ophalen en tijdens het winkelen vullen met artikelen. Op al* deze artikelen ontvang je bij de kassa 15% korting! Wat staat er nog op jouw verlanglijstje?

 

Geselecteerde Nordmann kerstbomen: slechts 9,99

Alleen vrijdag 29 november geldt op geselecteerde partij Nordmann kerstbomen,125 tot 180 cm hoog: geen 17,95 maar slechts 9,99!

 

Sfeervolste kerstshow van de regio

Wil jij ook onze kerstshow bezoeken? Vind je hier de route naar onze winkel en klik hier voor onze openingstijden.

*Producten mogen niet boven de rand van de tas uitsteken. Korting geldt niet op hout en bestrating, horeca, diervoeders, cadeaubonnen en (reeds lopende) bestellingen. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Één tas per klant. Alleen geldig op 29 november 2019.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Vakantie met de kinderen in eigen tuin

Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten, de bijen zoemen en de bloemen bloeien. Veel mensen blijven dit jaar thuis vanwege bekende redenen, maar het is helemaal geen ramp om vakantie in eigen land te vieren.

Lees meer...
Lavendel: tuinplant van dit moment

Wie houdt er nu niet van lavendel? Het heerlijk geurende kruid bezorgt je meteen een vakantiegevoel, want het doet denken aan zonnige mediterrane landen, zoals Frankrijk.

Lees meer...
15 tuintips juli

Juli is doorgaans een warme, zonnige maand. Maak er een ontspannen vakantie in eigen tuin of op je balkon van. Vergeet niet je planten water te geven, steek de barbecue aan en af en toe je handen uit de mouwen voor een klusje in je tuin, op je balkon of (dak)terras.

Lees meer...
Celosia: Woonplant van de maand juli 2020

Het bonte gezelschap van de hanenkammen heeft een bijzondere plaats in het plantenassortiment. Met zijn kleuren en uitbundige bloemvormen is Celosia een opvallende verschijning met een welhaast sensuele uitstraling.

Lees meer...