Gratis workshops in de herfstvakantie!

Gratis workshops in de herfstvakantie!

Volgende week is het weer herfstvakantie. Heb jij al leuke plannen? In onze winkel geven wij voor kinderen in de herfstvakantie weer workshops, en er is nog meer te doen:

Workshops voor kinderen

In de herfstvakantie kunnen kinderen op maandag t/m vrijdag (21 t/m 25 oktober 2019) pompoen-lantaarns maken. Jongere kinderen zijn ook welkom, maar deze hebben, naast de hulp van onze collega's, waarschijnlijk wel nog wat extra hulp van ouders/verzorgers. De workshop is gratis! U dient uw kind(eren) van te voren aan te melden via onze receptie. Dit kan persoonlijk of via de telefoon (079 361 1300). 

herfstvakantie

Een bezoek aan onze kerstshow

Onze kerstshow is sinds 5 oktober geopend. Naast de laatste kerst/najaarstrends vindt u hier ook leuke dingen om met kinderen te bekijken zoals de zingende pinguïns, verschillende rijdende treintjes, onze Lemax bergen en duizenden lichtjes! In ons foto album kan je alvast wat foto's van onze kerstshow bekijken. 

kerstshow

Lunchen en winterse snacks

Tijdens uw bezoek kunt u in ons Tuincafé genieten van een heerlijke lunch of een lekker bakje koffie of thee. Of koop bij de kraam bij onze ingang een heerlijke oliebol of andere, winterse snack!

Openingstijden

Wij zien u graag tegemoet in ons tuincentrum in Zoetermeer! U vindt onze openingstijden op onze website. Elke zondag is bij ons koopzondag en zijn wij geopend van 12:00 tot 17:00 uur. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Vakantie met de kinderen in eigen tuin

Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten, de bijen zoemen en de bloemen bloeien. Veel mensen blijven dit jaar thuis vanwege bekende redenen, maar het is helemaal geen ramp om vakantie in eigen land te vieren.

Lees meer...
Lavendel: tuinplant van dit moment

Wie houdt er nu niet van lavendel? Het heerlijk geurende kruid bezorgt je meteen een vakantiegevoel, want het doet denken aan zonnige mediterrane landen, zoals Frankrijk.

Lees meer...
15 tuintips juli

Juli is doorgaans een warme, zonnige maand. Maak er een ontspannen vakantie in eigen tuin of op je balkon van. Vergeet niet je planten water te geven, steek de barbecue aan en af en toe je handen uit de mouwen voor een klusje in je tuin, op je balkon of (dak)terras.

Lees meer...
Celosia: Woonplant van de maand juli 2020

Het bonte gezelschap van de hanenkammen heeft een bijzondere plaats in het plantenassortiment. Met zijn kleuren en uitbundige bloemvormen is Celosia een opvallende verschijning met een welhaast sensuele uitstraling.

Lees meer...