Gratis workshops in de herfstvakantie!

Gratis workshops in de herfstvakantie!

Volgende week is het weer herfstvakantie. Heb jij al leuke plannen? In onze winkel geven wij voor kinderen in de herfstvakantie weer workshops, en er is nog meer te doen:

Workshops voor kinderen

In de herfstvakantie kunnen kinderen op maandag t/m vrijdag (21 t/m 25 oktober 2019) pompoen-lantaarns maken. Jongere kinderen zijn ook welkom, maar deze hebben, naast de hulp van onze collega's, waarschijnlijk wel nog wat extra hulp van ouders/verzorgers. De workshop is gratis! U dient uw kind(eren) van te voren aan te melden via onze receptie. Dit kan persoonlijk of via de telefoon (079 361 1300). 

herfstvakantie

Een bezoek aan onze kerstshow

Onze kerstshow is sinds 5 oktober geopend. Naast de laatste kerst/najaarstrends vindt u hier ook leuke dingen om met kinderen te bekijken zoals de zingende pinguïns, verschillende rijdende treintjes, onze Lemax bergen en duizenden lichtjes! In ons foto album kan je alvast wat foto's van onze kerstshow bekijken. 

kerstshow

Lunchen en winterse snacks

Tijdens uw bezoek kunt u in ons Tuincafé genieten van een heerlijke lunch of een lekker bakje koffie of thee. Of koop bij de kraam bij onze ingang een heerlijke oliebol of andere, winterse snack!

Openingstijden

Wij zien u graag tegemoet in ons tuincentrum in Zoetermeer! U vindt onze openingstijden op onze website. Elke zondag is bij ons koopzondag en zijn wij geopend van 12:00 tot 17:00 uur. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

15 tuintips juni

Juni is een van de mooiste tuinmaanden. De rozen bloeien weelderig, net als heel veel andere vaste planten, en alles is nog heerlijk fris groen.

Lees meer...
Calla: Woonplant van de maand juni 2020

De Calla, of officieel de Zantedeschia komt evenals de Anthurium en de Spathiphyllum uit de familie van de Araceae en wordt gekenmerkt door het trechtervormige schutblad (spatha).

Lees meer...
Moestuinieren in mei en juni

Het wordt steeds warmer en nog even en het is alweer zomer. Een heerlijke periode, zeker in de moestuin, want alles groeit als kool.

Lees meer...
Top 5 zomerbollen

Nu de IJsheiligen vertrokken zijn is de grootste kans op nachtvorst verdwenen. Tijd om zomerbollen te planten of bloeiend en al in te slaan!

Lees meer...