Gratis workshops in de herfstvakantie!

Gratis workshops in de herfstvakantie!

Volgende week is het weer herfstvakantie. Heb jij al leuke plannen? In onze winkel geven wij voor kinderen in de herfstvakantie weer workshops, en er is nog meer te doen:

Workshops voor kinderen

In de herfstvakantie kunnen kinderen op maandag t/m vrijdag (21 t/m 25 oktober 2019) pompoen-lantaarns maken. Jongere kinderen zijn ook welkom, maar deze hebben, naast de hulp van onze collega's, waarschijnlijk wel nog wat extra hulp van ouders/verzorgers. De workshop is gratis! U dient uw kind(eren) van te voren aan te melden via onze receptie. Dit kan persoonlijk of via de telefoon (079 361 1300). 

herfstvakantie

Een bezoek aan onze kerstshow

Onze kerstshow is sinds 5 oktober geopend. Naast de laatste kerst/najaarstrends vindt u hier ook leuke dingen om met kinderen te bekijken zoals de zingende pinguïns, verschillende rijdende treintjes, onze Lemax bergen en duizenden lichtjes! In ons foto album kan je alvast wat foto's van onze kerstshow bekijken. 

kerstshow

Lunchen en winterse snacks

Tijdens uw bezoek kunt u in ons Tuincafé genieten van een heerlijke lunch of een lekker bakje koffie of thee. Of koop bij de kraam bij onze ingang een heerlijke oliebol of andere, winterse snack!

Openingstijden

Wij zien u graag tegemoet in ons tuincentrum in Zoetermeer! U vindt onze openingstijden op onze website. Elke zondag is bij ons koopzondag en zijn wij geopend van 12:00 tot 17:00 uur. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

5 redenen om de tuin niet winterklaar te maken

Decennialang was het motto van tuiniers en hoveniers: de tuin voor de winter netjes aan kant maken. Maar het winterklaar maken van de tuin door alle dode, bruine materialen af te knippen en te verwijderen is inmiddels een achterhaald fenomeen.

Lees meer...
Kersttrends 2019

Kerst wordt dit jaar eerder dan ooit tevoren aangekondigd. Op veel plaatsen heeft de gemeente de kerstverlichting al opgehangen en in de winkels liggen de meest uiteenlopende kerstdecoraties vrolijk naast de zakken pepernoten en chocoladeletters.

Lees meer...
15 Tuintips november 2019

Het herfstweer is als vanouds uitermate grillig, net als de temperatuur die dan weer piekt en dan weer daalt. Maar op een windstille, droge dag kun je nog allerlei praktische klusjes doen om de tuin, het terras en balkon herfstbestendig, fleurig en sfeervol te maken.

Lees meer...
Calathea: Woonplant van de maand november

Calathea kenmerkt zich door de prachtige tekening van het blad en de rijke keuze in bladvormen, van rond en ovaal tot lancetvormig.

Lees meer...