Onze wensput keert terug!

Onze wensput keert terug!

We zijn alweer even bezig met het opbouwen van onze kerstshow! Volg jij ons al op Instagram? Op Instagram Stories delen we elke week een kijkje achter de schermen van de opbouw en delen we leuke weetjes. Verder delen wij ook nieuwtjes over de show op Facebook en onze website. Heb jij ons artikel over de nieuwe najaarstrends al gelezen?

De wensput

Vorig jaar hadden wij op onze kerstshow een grote wensput staan waar munten ingeworpen konden worden. Deze was een groot succes! Samen haalden jullie €2.297,73 op voor het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Wat een prachtig bedrag!

Dit jaar willen we de wensput weer terug laten komen met de hoop dat we weer zo’n mooi bedrag bij elkaar kunnen sparen. Voor de wensput van dit jaar zijn we op zoek naar een ander goed doel om de opbrengst van de wensput aan te schenken. Wat vind jij een mooi doel? Weet jij een goed doel? Laat het ons dan weten onder ons actiebericht op Facebook of Instagram. 4 Oktober zullen wij een goed doel selecteren. 

Winactie

Naast dat je ons kunt laten weten welk goede doel jij zou willen steunen, kan je ook nog een prijs winnen voor jezelf. Op onze Facebook pagina staat een winactie online. Kan jij raden hoeveel kunstkerstbomen (vanaf 90 cm) er op onze kerstboom staan op de dag van de opening? Het juiste antwoord (of het antwoord wat er het dichtstbij zit) wint een cadeaubon voor onze winkel t.w.v. €50,-. Meedoen kan t/m 4 september op Facebook of Instagram.

 

Kerstshow Zoetermeer opening

Op 5 oktober openen wij onze kerstshow weer! Ben jij erbij?

 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

15 tuintips voor december

Buiten is het donker en kaal. We zijn druk met voorbereidingen voor de feestdagen en maken het binnen graag zo gezellig mogelijk.

Lees meer...
Eucalyptus krans

Ronde vormen zijn hip! Wij decoreren daarom een cirkel met eucalyptus, gipskruid en lichtjes. Meteen mooi en droogt ook nog eens prachtig in. Zo’n cirkel is eenvoudig zelf te maken! Hoe dan? Kijk dan onze video: 

...Lees meer...
5 tips om je tuinplanten tegen vorst te beschermen

Het is lang geleden dat we een Elfstedentochtwinter hadden, maar je weet het maar nooit met Koning Winter. Het is altijd weer spannend hoeveel sneeuw, ijs en kou hij brengt.

Lees meer...
Kerstster: Woonplant van de maand december

Wat aan de kerstster het eerste opvalt, zijn de prachtig gekleurde bladeren. Die worden vaak aangezien voor de bloemen, maar staan als schutbladeren in een stervorm om de daadwerkelijke bloemen, die klein en geel in het hartje staan.

Lees meer...