Onze wensput keert terug!

Onze wensput keert terug!

We zijn alweer even bezig met het opbouwen van onze kerstshow! Volg jij ons al op Instagram? Op Instagram Stories delen we elke week een kijkje achter de schermen van de opbouw en delen we leuke weetjes. Verder delen wij ook nieuwtjes over de show op Facebook en onze website. Heb jij ons artikel over de nieuwe najaarstrends al gelezen?

De wensput

Vorig jaar hadden wij op onze kerstshow een grote wensput staan waar munten ingeworpen konden worden. Deze was een groot succes! Samen haalden jullie €2.297,73 op voor het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Wat een prachtig bedrag!

Dit jaar willen we de wensput weer terug laten komen met de hoop dat we weer zo’n mooi bedrag bij elkaar kunnen sparen. Voor de wensput van dit jaar zijn we op zoek naar een ander goed doel om de opbrengst van de wensput aan te schenken. Wat vind jij een mooi doel? Weet jij een goed doel? Laat het ons dan weten onder ons actiebericht op Facebook of Instagram. 4 Oktober zullen wij een goed doel selecteren. 

Winactie

Naast dat je ons kunt laten weten welk goede doel jij zou willen steunen, kan je ook nog een prijs winnen voor jezelf. Op onze Facebook pagina staat een winactie online. Kan jij raden hoeveel kunstkerstbomen (vanaf 90 cm) er op onze kerstboom staan op de dag van de opening? Het juiste antwoord (of het antwoord wat er het dichtstbij zit) wint een cadeaubon voor onze winkel t.w.v. €50,-. Meedoen kan t/m 4 september op Facebook of Instagram.

 

Kerstshow Zoetermeer opening

Op 5 oktober openen wij onze kerstshow weer! Ben jij erbij?

 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Vakantie met de kinderen in eigen tuin

Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten, de bijen zoemen en de bloemen bloeien. Veel mensen blijven dit jaar thuis vanwege bekende redenen, maar het is helemaal geen ramp om vakantie in eigen land te vieren.

Lees meer...
Lavendel: tuinplant van dit moment

Wie houdt er nu niet van lavendel? Het heerlijk geurende kruid bezorgt je meteen een vakantiegevoel, want het doet denken aan zonnige mediterrane landen, zoals Frankrijk.

Lees meer...
15 tuintips juli

Juli is doorgaans een warme, zonnige maand. Maak er een ontspannen vakantie in eigen tuin of op je balkon van. Vergeet niet je planten water te geven, steek de barbecue aan en af en toe je handen uit de mouwen voor een klusje in je tuin, op je balkon of (dak)terras.

Lees meer...
Celosia: Woonplant van de maand juli 2020

Het bonte gezelschap van de hanenkammen heeft een bijzondere plaats in het plantenassortiment. Met zijn kleuren en uitbundige bloemvormen is Celosia een opvallende verschijning met een welhaast sensuele uitstraling.

Lees meer...