Onze wensput keert terug!

Onze wensput keert terug!

We zijn alweer even bezig met het opbouwen van onze kerstshow! Volg jij ons al op Instagram? Op Instagram Stories delen we elke week een kijkje achter de schermen van de opbouw en delen we leuke weetjes. Verder delen wij ook nieuwtjes over de show op Facebook en onze website. Heb jij ons artikel over de nieuwe najaarstrends al gelezen?

De wensput

Vorig jaar hadden wij op onze kerstshow een grote wensput staan waar munten ingeworpen konden worden. Deze was een groot succes! Samen haalden jullie €2.297,73 op voor het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Wat een prachtig bedrag!

Dit jaar willen we de wensput weer terug laten komen met de hoop dat we weer zo’n mooi bedrag bij elkaar kunnen sparen. Voor de wensput van dit jaar zijn we op zoek naar een ander goed doel om de opbrengst van de wensput aan te schenken. Wat vind jij een mooi doel? Weet jij een goed doel? Laat het ons dan weten onder ons actiebericht op Facebook of Instagram. 4 Oktober zullen wij een goed doel selecteren. 

Winactie

Naast dat je ons kunt laten weten welk goede doel jij zou willen steunen, kan je ook nog een prijs winnen voor jezelf. Op onze Facebook pagina staat een winactie online. Kan jij raden hoeveel kunstkerstbomen (vanaf 90 cm) er op onze kerstboom staan op de dag van de opening? Het juiste antwoord (of het antwoord wat er het dichtstbij zit) wint een cadeaubon voor onze winkel t.w.v. €50,-. Meedoen kan t/m 4 september op Facebook of Instagram.

 

Kerstshow Zoetermeer opening

Op 5 oktober openen wij onze kerstshow weer! Ben jij erbij?

 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Duurzaam tuinieren

De protesten tegen de klimaatcrisis groeien met de dag en 10 oktober is in Nederland door Urgenda uitgeroepen tot Dag van de Duurzaamheid. 

Lees meer...
15x Tuintips voor oktober

Oktober wordt wel de wijnmaand of zaaimaand genoemd, maar het is vooral een herfstmaand. De dagen worden almaar korter, de temperatuur daalt, de kans op regen en storm neemt toe. Tussendoor kunnen we hopelijk nog genieten van een aangenaam najaarszonnetje met prachtig strijklicht door de bomen in je tuin of in het bos.

Lees meer...
Vrijdag 4 oktober: dierendag!

Vrijdag 4 oktober is het weer internationale dierendag, tijd om je huisdier extra te verwennen!

Lees meer...
Cymbidium: Woonplant van de maand oktober

De stengel zit ergens verborgen in een woud van zachte groene bladeren. En de bloeistengels zijn al snel bijna topzwaar van de bloemen. Cymbidium bloeit wekenlang in een toorts met rode, paarse, roze, oranje, gele, groene of tweekleurige bloemen die soms een lichte, aangename geur hebben.

Lees meer...