Paasworkshops voor kinderen en volwassen

Paasworkshops voor kinderen en volwassen

In de weken voor Pasen geven wij weer workshops voor volwassenen en kinderen; dit keer met het thema Pasen! 

Paasworkshop: paaskrans maken

Zaterdagochtend 13 april (10:00 tot 12:00), geven wij een paasworkshop voor volwassenen. Tijdens de workshop maak je een prachtige paaskrans met bloembollen en decoratiemateriaal voor aan de muur. Het wordt een geheel verzorgde avond, met een hapje en drankje. De workshop kost 24,95.

Paasworkshop voor kinderen (vanaf 6 jaar): Paastukje maken

Woensdagmiddag 17 april, 14:00 uur, geven wij paasworkshops voor kinderen! Met een beetje hulp van onze medewerkers kunnen kinderen aan de slag om te knutselen aan een paasstuk met een narcis en paaseieren. Het wordt een gezellige middag met een hapje en een drankje. De workshop kost 2,50. 

Een plekje reserveren bij onze workshops

Onze workshops hebben een maximaal aantal deelnemers. Reserveren kan via onze servicebalie. Wij zijn bereikbaar via 079 361 13 00 of u kunt langs lopen in onze winkel.

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

15 tuintips juni

Juni is een van de mooiste tuinmaanden. De rozen bloeien weelderig, net als heel veel andere vaste planten, en alles is nog heerlijk fris groen.

Lees meer...
Calla: Woonplant van de maand juni 2020

De Calla, of officieel de Zantedeschia komt evenals de Anthurium en de Spathiphyllum uit de familie van de Araceae en wordt gekenmerkt door het trechtervormige schutblad (spatha).

Lees meer...
Moestuinieren in mei en juni

Het wordt steeds warmer en nog even en het is alweer zomer. Een heerlijke periode, zeker in de moestuin, want alles groeit als kool.

Lees meer...
Top 5 zomerbollen

Nu de IJsheiligen vertrokken zijn is de grootste kans op nachtvorst verdwenen. Tijd om zomerbollen te planten of bloeiend en al in te slaan!

Lees meer...