Over Tuincentrum de Driesprong

Tuincentrum de Driesprong is al sinds 1974 een eigenzinnig tuincentrum met een eigen stijl. Wij bieden een breed assortiment artikelen voor in de tuin en in huis. Als familiebedrijf staat persoonlijke service bij ons hoog in het vaandel. Ons team van experts staat altijd voor u klaar met advies. 

Doordat veel producten door ons zelf geïmporteerd worden heeft u een ruime keus uit originele producten voor een lage prijs. Ook bieden wij de bekende merken op het gebied van tuinmeubelen, dierbenodigdheden, barbecues en gereedschap. Naast ons team van ervaren groenexperts kunt u ook terecht bij onze stylisten. Zij helpen u bij het makken van een uniek, op maat gemaakt arrangement.

Al meer dan 40 jaar is Tuincentrum de Driesprong gevestigd in Zoetermeer. Op de 'driesprong' van Zoetermeer, Pijnacker en Berkel zijn wij goed bereikbaar uit alle richtingen. Op onze grote parkeerterreinen is er altijd plek. Ook zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bekijk hier de snelste route naar ons tuincentrum. 

Jaarlijks bouwen wij de grootste kerstshow uit de regio waar u de laatste trends in onze sfeerkamers kunt beleven. Voor een knallend oud en nieuw hebben wij een gigantisch assortiment van verschillende topmerken vuurwerk. Ook organiseren wij jaarlijks een parkingsale en een Dieren Festival en geven wij in de voorjaars- en herfstvakantie workshops voor kinderen. In het najaar kunt u op ons parkeerterrein genieten van een heerlijke oliebol of andere winterse snack!

Ondanks onze grote oppervlakte blijven wij een gezellig, warm en knus tuincentrum waar u, naast de producten voor in en rondom uw huis, ook kunt genieten van en vers gezet kopje koffie of thee met gebak of een andere ovenverse lekkernij in ons tuincafé Warm Welcome. Wij verwelkomen u graag in in tuincentrum in Zoetermeer!