Gratis workshops voor kinderen in de voorjaarsvakantie 2020

Gratis workshops voor kinderen in de voorjaarsvakantie 2020

Vanaf 24 februari is het weer voorjaarsvakantie in Zoetermeer en omstreken. In deze week (maandag t/m donderdag) organiseren wij weer gratis workshops voor kinderen. Lees er alles over in dit artikel.

 

Activiteit in de voorjaarsvakantie

Dit jaar geven wij twee verschillende workshops: het maken van een vogelvoeder, of een arrangement met voorjaarsbloeiers. De vogelvoeder zal bestaan uit een terracotta pot met hierin vogelvoer verwerkt. Leuk om te maken en om daarna naar de vogels in de tuin op of het balkon te gluren! Het voorjaarsarrangement bestaat uit een schaal met verschillende bloeiende planten, opgemaakt met voorjaarsdecoratie. 

gratis workshops voorjaarsvakantie Zoetermeer

 

Voor wie zijn deze workshops?

De workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Het is de bedoeling dat de kinderen (met een beetje hulp van onze collega's) zelf aan de slag gaan met het maken van de stukken.

gratis workshops Zoetermeer

 

Hoe kan je meedoen?

Onze workshops hebben een maximaal aantal deelnemers. Reserveren kan via onze receptie. Wij zijn bereikbaar via 079 361 13 00 of u kunt langs lopen in onze winkel. De workshops worden meerdere keren per dag geven (mits er genoeg aanmeldingen zijn) en zijn gratis. Groepen zijn uitgesloten.

De workshops worden geven in ons tuincentrum in Zoetermeer. Vind hier uw route.

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Drive-in voor tuinartikelen

Wij helpen u graag om uw huis en tuin in deze ongewone tijd wat op te vrolijken. U kunt deze vrijdag, zaterdag en zondag (3, 4 & 5 april) gebruik maken van onze drive in voor:

...Lees meer...
15 tuintips voor april

April doet wat ‘ie wil, dus het kan nog alle kanten op. Een lekker lentezonnetje en dan weer een hoosbui of voorjaarsstorm. Nachtvorst ligt nog op de loer.

Lees meer...
Moestuinieren in maart

Door alle ontwikkelingen rond het coronavirus zou je bijna vergeten dat het lente is! Met een heerlijk zonnetje erbij kun je nu een goede start maken met het moestuinseizoen, in de tuin, op het balkon, in de vensterbank of in de vierkante-meterbak.

Lees meer...
Tuinieren als gezonde en opbeurende bezigheid in coronatijden

Wereldwijd zitten we in sociaal isolement, in de strijd tegen het coronavirus. Niet op bezoek bij opa en oma, niet naar school, naar het zwembad of de film. Je wordt er allemaal niet vrolijk van. Gelukkig kun je wel veilig lekker aan de slag in je tuin en op je balkon, samen met de kinderen.

Lees meer...