Black Friday bij Tuincentrum de Driesprong

Black Friday bij Tuincentrum de Driesprong

Ga jij inslaan op Black Friday? In ons tuincentrum in Zoetermeer hebben we de volgende acties:

 

15% korting op alles* in de zwarte shopper

Bij onze service balie kan je 29 november een shopper ophalen en tijdens het winkelen vullen met artikelen. Op al* deze artikelen ontvang je bij de kassa 15% korting! Wat staat er nog op jouw verlanglijstje?

 

Geselecteerde Nordmann kerstbomen: slechts 9,99

Alleen vrijdag 29 november geldt op geselecteerde partij Nordmann kerstbomen,125 tot 180 cm hoog: geen 17,95 maar slechts 9,99!

 

Sfeervolste kerstshow van de regio

Wil jij ook onze kerstshow bezoeken? Vind je hier de route naar onze winkel en klik hier voor onze openingstijden.

*Producten mogen niet boven de rand van de tas uitsteken. Korting geldt niet op hout en bestrating, horeca, diervoeders, cadeaubonnen en (reeds lopende) bestellingen. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Één tas per klant. Alleen geldig op 29 november 2019.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Eucalyptus krans

Ronde vormen zijn hip! Wij decoreren daarom een cirkel met eucalyptus, gipskruid en lichtjes. Meteen mooi en droogt ook nog eens prachtig in. Zo’n cirkel is eenvoudig zelf te maken! Hoe dan? Kijk dan onze video: 

...Lees meer...
5 tips om je tuinplanten tegen vorst te beschermen

Het is lang geleden dat we een Elfstedentochtwinter hadden, maar je weet het maar nooit met Koning Winter. Het is altijd weer spannend hoeveel sneeuw, ijs en kou hij brengt.

Lees meer...
Kerstster: Woonplant van de maand december

Wat aan de kerstster het eerste opvalt, zijn de prachtig gekleurde bladeren. Die worden vaak aangezien voor de bloemen, maar staan als schutbladeren in een stervorm om de daadwerkelijke bloemen, die klein en geel in het hartje staan.

Lees meer...
Kerstsparren: tuinplanten van de maand december 2019

Niet alleen voor de feestdagen, maar het hele jaar door mooi: spar en zilverspar voor een terras en tuin vol afwisseling.

Lees meer...