Gratis workshops in de herfstvakantie!

Gratis workshops in de herfstvakantie!

Volgende week is het weer herfstvakantie. Heb jij al leuke plannen? In onze winkel geven wij voor kinderen in de herfstvakantie weer workshops, en er is nog meer te doen:

Workshops voor kinderen

In de herfstvakantie kunnen kinderen op maandag t/m vrijdag (21 t/m 25 oktober 2019) pompoen-lantaarns maken. Jongere kinderen zijn ook welkom, maar deze hebben, naast de hulp van onze collega's, waarschijnlijk wel nog wat extra hulp van ouders/verzorgers. De workshop is gratis! U dient uw kind(eren) van te voren aan te melden via onze receptie. Dit kan persoonlijk of via de telefoon (079 361 1300). 

herfstvakantie

Een bezoek aan onze kerstshow

Onze kerstshow is sinds 5 oktober geopend. Naast de laatste kerst/najaarstrends vindt u hier ook leuke dingen om met kinderen te bekijken zoals de zingende pinguïns, verschillende rijdende treintjes, onze Lemax bergen en duizenden lichtjes! In ons foto album kan je alvast wat foto's van onze kerstshow bekijken. 

kerstshow

Lunchen en winterse snacks

Tijdens uw bezoek kunt u in ons Tuincafé genieten van een heerlijke lunch of een lekker bakje koffie of thee. Of koop bij de kraam bij onze ingang een heerlijke oliebol of andere, winterse snack!

Openingstijden

Wij zien u graag tegemoet in ons tuincentrum in Zoetermeer! U vindt onze openingstijden op onze website. Elke zondag is bij ons koopzondag en zijn wij geopend van 12:00 tot 17:00 uur. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Eucalyptus krans

Ronde vormen zijn hip! Wij decoreren daarom een cirkel met eucalyptus, gipskruid en lichtjes. Meteen mooi en droogt ook nog eens prachtig in. Zo’n cirkel is eenvoudig zelf te maken! Hoe dan? Kijk dan onze video: 

...Lees meer...
5 tips om je tuinplanten tegen vorst te beschermen

Het is lang geleden dat we een Elfstedentochtwinter hadden, maar je weet het maar nooit met Koning Winter. Het is altijd weer spannend hoeveel sneeuw, ijs en kou hij brengt.

Lees meer...
Kerstster: Woonplant van de maand december

Wat aan de kerstster het eerste opvalt, zijn de prachtig gekleurde bladeren. Die worden vaak aangezien voor de bloemen, maar staan als schutbladeren in een stervorm om de daadwerkelijke bloemen, die klein en geel in het hartje staan.

Lees meer...
Kerstsparren: tuinplanten van de maand december 2019

Niet alleen voor de feestdagen, maar het hele jaar door mooi: spar en zilverspar voor een terras en tuin vol afwisseling.

Lees meer...