Wijnproeverij en voor de kinderen: gratis softijs!

Wijnproeverij en voor de kinderen: gratis softijs!

Dit weekend wordt het weer heerlijk weer. Heb jij al plannen? Kom langs bij ons tuincentrum en vier de zomer!

Wijnproeverij

Deze zaterdag, 29 juni tussen 12:00 en 16:00 uur organiseren wij samen met Roci Wijnen een wijnproeverij. Kom langs en proef gratis heerlijke, zomerse Pink wijnen!

Gratis softijs voor kinderen

Vanwege het mooie weer en onze sinds kort opnieuw geopende ijsbalie geven wij dit weekend (29&30 juni) gratis ijsjes weg aan kinderen! Komen jullie ook langs?

 

We zien je graag in ons tuincentrum in Zoetermeer!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Planten en struiken voor de kusttuin

Het is zomer en de temperaturen lopen hoog op. Heerlijk om verkoeling te zoeken aan de kust, in de frisse, zilte lucht, met uitzicht op de klotsende golven. Er zijn natuurlijk ook mensen die het geluk hebben aan zee te wonen.

Lees meer...
Maak de tuin vakantieproof

11 tips om je tuin vakantieproof te maken, zodat je zorgeloos op vakantie kunt gaan en je bij thuiskomst geen zieltogende tuin, bruin gazon of een oerwoud van onkruid aantreft.

Lees meer...
5x Waterpret in de tuin

Het wordt langzaamaan steeds warmer en de schoolvakanties beginnen of zijn al begonnen. Wat is er nu leuker dan op een zonovergoten dag met de kinderen een hoop waterpret te beleven in eigen tuin?! Lekker verfrissend, gezond buiten bezig en soms nog leerzaam ook. Onze tips voor heel veel waterpret!

Lees meer...
16 juli: Internationale Dag van de Slang

Op 16 juli is het World Snake Day, ofwel de Internationale Dag van de Slang. De meeste mensen vinden slangen eng, maar in Nederland en België komt vooral de geheel ongevaarlijke, niet giftige en beschermde ringslang voor. Bovendien zijn er mooie tuinplanten met het woord ‘slang’ in de naam. Tijd om de ringslang en de slangenplanten eens in het zonnetje te zetten!

Lees meer...