Wijnproeverij en voor de kinderen: gratis softijs!

Wijnproeverij en voor de kinderen: gratis softijs!

Dit weekend wordt het weer heerlijk weer. Heb jij al plannen? Kom langs bij ons tuincentrum en vier de zomer!

Wijnproeverij

Deze zaterdag, 29 juni tussen 12:00 en 16:00 uur organiseren wij samen met Roci Wijnen een wijnproeverij. Kom langs en proef gratis heerlijke, zomerse Pink wijnen!

Gratis softijs voor kinderen

Vanwege het mooie weer en onze sinds kort opnieuw geopende ijsbalie geven wij dit weekend (29&30 juni) gratis ijsjes weg aan kinderen! Komen jullie ook langs?

 

We zien je graag in ons tuincentrum in Zoetermeer!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

9x mooie laatbloeiers

De zomer loopt op zijn eind en de tuin dut een beetje in. De meeste bloeiende tuinplanten en struiken zijn over hun hoogtepunt heen. Gelukkig zijn er ook veel planten en struiken die lang en laat bloeien, tot diep in de herfst.

Lees meer...
De trends van het najaar 2019

De trends op onze kerstshow worden nooit elk jaar helemaal omgegooid. Gelukkig maar, want dan kan je het jaar daarop ook nog kerstballen voor jouw boom kopen! Wel worden de thema’s elk jaar opgefrist en verschuiven de kleuren wat. Dit jaar bestaat onze kerstshow uit vijf verschillende trendthema’s met in totaal 21 verschillende kleuren. 

Lees meer...
15 tuintips voor september

Het eind van de zomer is alweer in zicht. Wie weet krijgen we een mooie, lange nazomer… Wat de weergoden ook voor ons in petto hebben: er zijn genoeg klussen en klusjes te doen om nog tot diep in het seizoen én komend voorjaar van een fleurige tuin, mooi balkon en terras – en het buitenleven – te kunnen genieten.

Lees meer...
De toorts is een topplant voor in de border

Er is niets mooiers dan een weelderige, lang bloeiende border. Met een paar simpele trucs krijg je dat voor elkaar. Om er lang van te kunnen genieten is het slim ook voorjaars- en zomerbollen, eenjarigen, siergrassen en wintergroene planten of struiken in de border te planten.

Lees meer...