Tweede paasdag bij tuincentrum De Driesprong

Tweede paasdag bij tuincentrum De Driesprong

Tweede paasdag zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00 uur en zijn er verschillende dingen te doen in ons tuincentrum! Lees verder voor meer informatie over de volgende activiteiten:

  • paasontbijt
  • mobiele kinderboerderij
  • paaseitjes zoeken
  • speelparadijs

Paasontbijt

Geniet op tweede paasdag van een heerlijk paasontbijt tussen 10:00 en 12:00 uur. Het ontbijt wordt geserveerd in ons tuincafé voor slechts 3,99. Het ontbijt bestaat uit verschillende hapjes en drankjes.

paasontbijt

Mobiele kinderboerderij

Ook is op tweede paasdag de mobiele kinderboerderij aanwezig tussen 12:00 en 16:00 uur. Er zijn lammetjes, geitjes, een pony, konijnen en kippen aanwezig!

mobiele kinderboerderij

Paaseieren zoeken

Wil jij ook paaseitjes zoeken? Tweede paasdag kan er tussen 10:00 en 11:00 uur gezocht worden naar eieren en maak je ook nog eens kans op leuke prijzen!

paaseieren zoeken

Ons nieuwe speelparadijs is geopend!

In ons tuincafé staat sinds kort ook een nieuw speelparadijs voor kinderen om in te klimmen en te spelen. Ideaal voor als je zelf aan het paasontbijt zit!

Paasacties

Deze week hebben wij extra veel aanbiedingen wel 6 pagina's vol! Klik hier voor alle aanbiedingen.

Openingstijden met Pasen

In verband met Pasen hebben wij aangepaste openingstijden:

Goede Vrijdag: 9:30-18:00 uur

Eerste paasdag: Gesloten

Tweede paasdag: 10:00-17:00 uur

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Planten en struiken voor de kusttuin

Het is zomer en de temperaturen lopen hoog op. Heerlijk om verkoeling te zoeken aan de kust, in de frisse, zilte lucht, met uitzicht op de klotsende golven. Er zijn natuurlijk ook mensen die het geluk hebben aan zee te wonen.

Lees meer...
Maak de tuin vakantieproof

11 tips om je tuin vakantieproof te maken, zodat je zorgeloos op vakantie kunt gaan en je bij thuiskomst geen zieltogende tuin, bruin gazon of een oerwoud van onkruid aantreft.

Lees meer...
5x Waterpret in de tuin

Het wordt langzaamaan steeds warmer en de schoolvakanties beginnen of zijn al begonnen. Wat is er nu leuker dan op een zonovergoten dag met de kinderen een hoop waterpret te beleven in eigen tuin?! Lekker verfrissend, gezond buiten bezig en soms nog leerzaam ook. Onze tips voor heel veel waterpret!

Lees meer...
16 juli: Internationale Dag van de Slang

Op 16 juli is het World Snake Day, ofwel de Internationale Dag van de Slang. De meeste mensen vinden slangen eng, maar in Nederland en België komt vooral de geheel ongevaarlijke, niet giftige en beschermde ringslang voor. Bovendien zijn er mooie tuinplanten met het woord ‘slang’ in de naam. Tijd om de ringslang en de slangenplanten eens in het zonnetje te zetten!

Lees meer...