Tweede paasdag bij tuincentrum De Driesprong

Tweede paasdag bij tuincentrum De Driesprong

Tweede paasdag zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00 uur en zijn er verschillende dingen te doen in ons tuincentrum! Lees verder voor meer informatie over de volgende activiteiten:

  • paasontbijt
  • mobiele kinderboerderij
  • paaseitjes zoeken
  • speelparadijs

Paasontbijt

Geniet op tweede paasdag van een heerlijk paasontbijt tussen 10:00 en 12:00 uur. Het ontbijt wordt geserveerd in ons tuincafé voor slechts 3,99. Het ontbijt bestaat uit verschillende hapjes en drankjes.

paasontbijt

Mobiele kinderboerderij

Ook is op tweede paasdag de mobiele kinderboerderij aanwezig tussen 12:00 en 16:00 uur. Er zijn lammetjes, geitjes, een pony, konijnen en kippen aanwezig!

mobiele kinderboerderij

Paaseieren zoeken

Wil jij ook paaseitjes zoeken? Tweede paasdag kan er tussen 10:00 en 11:00 uur gezocht worden naar eieren en maak je ook nog eens kans op leuke prijzen!

paaseieren zoeken

Ons nieuwe speelparadijs is geopend!

In ons tuincafé staat sinds kort ook een nieuw speelparadijs voor kinderen om in te klimmen en te spelen. Ideaal voor als je zelf aan het paasontbijt zit!

Paasacties

Deze week hebben wij extra veel aanbiedingen wel 6 pagina's vol! Klik hier voor alle aanbiedingen.

Openingstijden met Pasen

In verband met Pasen hebben wij aangepaste openingstijden:

Goede Vrijdag: 9:30-18:00 uur

Eerste paasdag: Gesloten

Tweede paasdag: 10:00-17:00 uur

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Zaaien doe je zo!

In de lente schiet alles de grond uit. Het is ‘groeizaam’ weer, al werden we dit jaar in de eerste helft van mei door de weergoden wat teleurgesteld. Maar na IJsheiligen,...

Lees meer...
IJsheiligen: we kunnen de bloemetjes weer buiten zetten!

Eindelijk. Na IJsheiligen, van 11 tot en met 14 mei, moet het echt afgelopen zijn met de kans op nachtvorst en kunnen we met een gerust hart onze kuipplanten, potplanten en zaailingen buiten zetten. Mocht je dat niet al stiekem gedaan hebben.

Lees meer...
Tuincentrum vol Moederdagcadeaus

Op zondag 12 mei is het weer Moederdag. Al die lieve moeders worden dan in de bloemetjes gezet. Letterlijk meestal, met een mooie bos bloemen. Ook parfum wordt veel cadeau gedaan. Maar er zijn nog zo veel meer leuke, originele cadeaus te bedenken.

Lees meer...
Leve de potgeranium (Pelargonium)!

Het zijn dankbare planten die eindeloos lang bloeien. Geraniums zijn er in heel veel soorten en maten. Er zijn zowel tuingeraniums als potgeraniums. Officieel heten die laatste vorstgevoelige en kleinere geraniums ‘Pelargonium’.

Lees meer...