Paasworkshops voor kinderen en volwassen

Paasworkshops voor kinderen en volwassen

In de weken voor Pasen geven wij weer workshops voor volwassenen en kinderen; dit keer met het thema Pasen! 

Paasworkshop: paaskrans maken

Zaterdagochtend 13 april (10:00 tot 12:00), geven wij een paasworkshop voor volwassenen. Tijdens de workshop maak je een prachtige paaskrans met bloembollen en decoratiemateriaal voor aan de muur. Het wordt een geheel verzorgde avond, met een hapje en drankje. De workshop kost 24,95.

Paasworkshop voor kinderen (vanaf 6 jaar): Paastukje maken

Woensdagmiddag 17 april, 14:00 uur, geven wij paasworkshops voor kinderen! Met een beetje hulp van onze medewerkers kunnen kinderen aan de slag om te knutselen aan een paasstuk met een narcis en paaseieren. Het wordt een gezellige middag met een hapje en een drankje. De workshop kost 2,50. 

Een plekje reserveren bij onze workshops

Onze workshops hebben een maximaal aantal deelnemers. Reserveren kan via onze servicebalie. Wij zijn bereikbaar via 079 361 13 00 of u kunt langs lopen in onze winkel.

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Planten en struiken voor de kusttuin

Het is zomer en de temperaturen lopen hoog op. Heerlijk om verkoeling te zoeken aan de kust, in de frisse, zilte lucht, met uitzicht op de klotsende golven. Er zijn natuurlijk ook mensen die het geluk hebben aan zee te wonen.

Lees meer...
Maak de tuin vakantieproof

11 tips om je tuin vakantieproof te maken, zodat je zorgeloos op vakantie kunt gaan en je bij thuiskomst geen zieltogende tuin, bruin gazon of een oerwoud van onkruid aantreft.

Lees meer...
5x Waterpret in de tuin

Het wordt langzaamaan steeds warmer en de schoolvakanties beginnen of zijn al begonnen. Wat is er nu leuker dan op een zonovergoten dag met de kinderen een hoop waterpret te beleven in eigen tuin?! Lekker verfrissend, gezond buiten bezig en soms nog leerzaam ook. Onze tips voor heel veel waterpret!

Lees meer...
16 juli: Internationale Dag van de Slang

Op 16 juli is het World Snake Day, ofwel de Internationale Dag van de Slang. De meeste mensen vinden slangen eng, maar in Nederland en België komt vooral de geheel ongevaarlijke, niet giftige en beschermde ringslang voor. Bovendien zijn er mooie tuinplanten met het woord ‘slang’ in de naam. Tijd om de ringslang en de slangenplanten eens in het zonnetje te zetten!

Lees meer...