Paasworkshops voor kinderen en volwassen

Paasworkshops voor kinderen en volwassen

In de weken voor Pasen geven wij weer workshops voor volwassenen en kinderen; dit keer met het thema Pasen! 

Paasworkshop: paaskrans maken

Zaterdagochtend 13 april (10:00 tot 12:00), geven wij een paasworkshop voor volwassenen. Tijdens de workshop maak je een prachtige paaskrans met bloembollen en decoratiemateriaal voor aan de muur. Het wordt een geheel verzorgde avond, met een hapje en drankje. De workshop kost 24,95.

Paasworkshop voor kinderen (vanaf 6 jaar): Paastukje maken

Woensdagmiddag 17 april, 14:00 uur, geven wij paasworkshops voor kinderen! Met een beetje hulp van onze medewerkers kunnen kinderen aan de slag om te knutselen aan een paasstuk met een narcis en paaseieren. Het wordt een gezellige middag met een hapje en een drankje. De workshop kost 2,50. 

Een plekje reserveren bij onze workshops

Onze workshops hebben een maximaal aantal deelnemers. Reserveren kan via onze servicebalie. Wij zijn bereikbaar via 079 361 13 00 of u kunt langs lopen in onze winkel.

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Zaaien doe je zo!

In de lente schiet alles de grond uit. Het is ‘groeizaam’ weer, al werden we dit jaar in de eerste helft van mei door de weergoden wat teleurgesteld. Maar na IJsheiligen,...

Lees meer...
IJsheiligen: we kunnen de bloemetjes weer buiten zetten!

Eindelijk. Na IJsheiligen, van 11 tot en met 14 mei, moet het echt afgelopen zijn met de kans op nachtvorst en kunnen we met een gerust hart onze kuipplanten, potplanten en zaailingen buiten zetten. Mocht je dat niet al stiekem gedaan hebben.

Lees meer...
Tuincentrum vol Moederdagcadeaus

Op zondag 12 mei is het weer Moederdag. Al die lieve moeders worden dan in de bloemetjes gezet. Letterlijk meestal, met een mooie bos bloemen. Ook parfum wordt veel cadeau gedaan. Maar er zijn nog zo veel meer leuke, originele cadeaus te bedenken.

Lees meer...
Leve de potgeranium (Pelargonium)!

Het zijn dankbare planten die eindeloos lang bloeien. Geraniums zijn er in heel veel soorten en maten. Er zijn zowel tuingeraniums als potgeraniums. Officieel heten die laatste vorstgevoelige en kleinere geraniums ‘Pelargonium’.

Lees meer...