Trends op onze kerstshow 2018

Elke kerst zijn er in onze winkel weer verschillende trends te vinden. Bij elke trend horen kerstboom decoraties, maar ook interieur accessoires, sfeer kussens en andere accessoires voor in huis! Van traditioneel tot romantisch en in alle kleuren, rood, goud, koper, blauw, roze, paars; u vindt het op onze kerstshow! 

Een klassieke kerst

Traditionele kleuren zoals goud, rood en kerstboom-groen vormen samen dit thema. Het gaat bij deze stijl om een luxe gevoel, een uitgebreid kerst dinner en klassieke elementen zoals engelen en bloemen. Ook notenkrakers passen goed in dit thema!

Dit jaar combineren we de klassieke kerstkleuren ook met licht roze! Met deze nieuwe kleur geeft u de kerstboom eenvoudig een nieuwe look! Gaat u liever voor een echte traditionele kerst? Kies dan voor rood, goud en groen!

Verlichting met een warm witte kleur past het beste bij deze trend, of ga voor een echte klassieke look met kaarsverlichting!

  

IJzige kou en warme chocolade melk

Blauw blijft ook dit jaar een groot thema op onze show. Deze kleur, in combinatie met koper, wit en bruintinten geeft deze ruimte een winters gevoel. Bij dit thema horen ook warme stoffen, natuurlijke materialen en sneeuw! Hout, veren en faux vachten maken de sfeer helemaal compleet.

Bij deze stoere trend kan je kiezen voor een rustieke sfeer met hout en bewerkte kerstballen, of voor een chiquere sfeer met koper, bruin en wol wit.

 

Breng de natuur naar binnen

'Groen zijn' is al een tijdje een trend. Gezond eten, duurzaam leven, maar ook de kleur groen is een trend! Denk aan echte groene takken en producten met een 'handgemaakte' finish. Verschillende kleuren groen, wit en goud worden gecombineerd in dit thema. Ook houten decoraties passen goed in dit thema.

Echt (of kunst) kerstgroen doet het goed bij dit thema! Ook de trend messing/goud komt terug in deze afdeling.

 

Droomwereld

Bent u gek op roze en sprookjes? Dan is dit thema echt wat voor u! Een droomwereld, romantisch en pastelkleuren zijn enkele trefwoorden die deze trend beschrijven. Maar ook eenhoorns en feeën passen hier goed bij! Gaat u voor glitters of voor gedempte pastelkleuren? U vindt het bij ons romantische thema!

 

Spectaculair

Voor een echte over the top sfeer moet u bij ons laatste thema zijn! Dit thema, met de kleuren donker blauw rood, fuchsia, goud, paars, groen en zwart levert een extravagante sfeer op. Hierbij horen velours, glimmende materialen en spectaculaire effecten. Ook gouden woon accessoires vindt u (o.a.) op deze afdeling.

  

Welk thema past het beste bij u? Op onze kerstshow kunt u nog veel meer inspiratie op doen! 

Bezoek ook onze kerstshow

Onze kerstshow is 7 dagen per week geopend! Vind hier uw route naar onze winkel. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Zoetermeer heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Zoetermeer geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...