Zaterdag, 6 oktober, openen wij onze kerstshow!

Zaterdag, 6 oktober, openen wij onze kerstshow!

Het was weer en hele klus, maar deze zaterdag, 6 oktober, is de kerstshow in ons tuincentrum klaar om geopend te worden! Wilt u alvast ideeën opdoen voor dit najaar? Wilt u (met uw (klein)kinderen) ons Lemax kerstdorp bekijken? Of wilt u gewoon al tussen de kerstbomen en kerstballen wandelen? Kom dan langs! 

opbouw kerstshow

 

Opbouw

Sinds september zijn wij bezig met het opbouwen van onze kerstshow. Langzaam maar zeker werden er nieuwe wanden opgebouwd, tapijt gelegd, geverfd en gebouwd. Nadat de eerste wanden en kasten stonden kon er begonnen worden aan het vullen van de kerstshow. Kerstbomen werden opgezet, de Lemax berg werd gebouwd en de woonkamers en schappen werden ingericht. Als laatste moesten alle show-kerstbomen en guirlandes worden gevuld met kerstverlichting, kerstballen en slingers en werden de lege plekken op de wanden versierd.

 

Op onze kerstshow

Zoals elk jaar kunt u weer bij ons terecht voor een groot assortiment kerst- en najaarsartikelen zoals:

  • kerstballen en andere kerstboomdecoratie
  • verlichting
  • opgemaakte arrangementen
  • herfst/natuur artikelen
  • Lemax
  • (LED) kaarsen
  • sierkussens en plaids
  • en nog veel meer!

 

 

Voor de kinderen

Ook voor kinderen is onze kerstshow een plezier om te bezoeken! Er valt van alles te zien zoals onze animatie hoek waar zingende pinguïns de show stelen. Ook onze Lemax berg, rijdende trein en Efteling hoek zijn altijd leuk voor kinderen. De honderden huisjes, boompjes en lichtjes zijn weer betoverend! 

kerst thema dinner show

Voorproefje

Om alvast een beetje in de sfeer te komen kunt u hier een voorproefje van onze kerstshow bekijken. 

 

Bezoeken

Vanaf zaterdag, 6 oktober, 9 uur is onze kerstshow in Zoetermeer te bewonderen. Komt u dit weekend langs? Bekijk dan ook onze aanbiedingen! 

Bekijk onze aanbiedingen

Bekijk foto's van onze kerstshow


 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Zaaien doe je zo!

In de lente schiet alles de grond uit. Het is ‘groeizaam’ weer, al werden we dit jaar in de eerste helft van mei door de weergoden wat teleurgesteld. Maar na IJsheiligen,...

Lees meer...
IJsheiligen: we kunnen de bloemetjes weer buiten zetten!

Eindelijk. Na IJsheiligen, van 11 tot en met 14 mei, moet het echt afgelopen zijn met de kans op nachtvorst en kunnen we met een gerust hart onze kuipplanten, potplanten en zaailingen buiten zetten. Mocht je dat niet al stiekem gedaan hebben.

Lees meer...
Tuincentrum vol Moederdagcadeaus

Op zondag 12 mei is het weer Moederdag. Al die lieve moeders worden dan in de bloemetjes gezet. Letterlijk meestal, met een mooie bos bloemen. Ook parfum wordt veel cadeau gedaan. Maar er zijn nog zo veel meer leuke, originele cadeaus te bedenken.

Lees meer...
Leve de potgeranium (Pelargonium)!

Het zijn dankbare planten die eindeloos lang bloeien. Geraniums zijn er in heel veel soorten en maten. Er zijn zowel tuingeraniums als potgeraniums. Officieel heten die laatste vorstgevoelige en kleinere geraniums ‘Pelargonium’.

Lees meer...