Kerstverlichting en kerstversiering

Kerstverlichting zorgt voor een ultieme kerstsfeer en mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de Kerst dit jaar. Tuincentrum De Driesprong heeft niet alleen kerstverlichting voor in de kerstboom maar biedt ook een ruim aanbod van kerstverlichting binnenshuis, kerstverlichting batterij en kerstverlichting buitenshuis. Er is keuze zat! Wil je twinkly kerstverlichting of vind je ouderwetse, klassieke vlamlichtjes leuker voor in de boom? Bepaal het voor jezelf en kom eens langs in onze winkel in Zoetermeer. Een lichtsnoer buiten in de kerst is ook een van de populaire soorten kerstverlichting. Heb jij er al een in huis?

Kerstverlichting voor buiten en binnen kopen

Kerstlampjes zijn er in tal van soorten en maten. Tegenwoordig is kerstverlichting erg makkelijk in gebruik; zo bestaat er koppelbare kerstverlichting voor binnen én buiten jouw huis. Kerstverlichting op batterij is erg functioneel, je hebt namelijk geen stopcontact meer nodig en tóch creëer je een leuke, gezellige sfeer in huis. Naast deze kerstverlichting hebben wij in Zoetermeer ook LED kerstverlichting. Daar gaan we straks wat dieper op in. Kerstverlichting is niet enkel belangrijk in een kerstboom, uw hele huis heeft aandacht en liefde nodig rondom Kerst. Wat dacht je namelijk van mooie verlichte deuren, ramen en tuinen? Of bekijk eens mooie verlichte kerstkransen bij ons tuincentrum te Zoetermeer. 

kerst raamdecoratie kopen

Kerstverlichting voor buiten voor de ultieme sfeer

Ook buiten jouw huis kun je een gezellige kerstsfeer creëren. Je kunt er zelf voor kiezen hoe uitbundig dit allemaal wel niet mag. De ene persoon vindt namelijk één verlichte en versierde kerstboom al genoeg en de andere persoon wilt zijn hele huis volhangen. Aan jou de keuze. Als je geen tuin of balkon hebt, dan is dat uiteraard ook geen probleem. Dan kun je namelijk de kerstverlichting ophangen. Denk maar eens terug aan de handige kerstverlichting op batterij. Wij hebben voor jou enkele populaire kerstverlichting op een rij gezet:

  • Ijspegelverlichting - Ijspegel alert! De naam van deze kerstverlichting verraadt zichzelf eigenlijk al: het ziet eruit als ijspegels. Deze kun je bijvoorbeeld goed aan de rand van jouw dakgoot of gevel hangen. 
  • Cascadeverlichting - Dit type kerst verlichting bestaat uit een bos van draadjes met lampjes. Cascadeverlichting wordt vaak gebruikt als kerstboomverlichting.
  • Cluster kerstverlichting - Cluster kerstverlichting zorgt voor een nog sfeervoller effect dan regulaire kerstverlichting. Bij cluster kerstverlichting bestaat de verlichting uit lichtjes die dichtbij elkaar geplaatst zijn. 
  • Lichtgordijn - Lichtgordijnen worden vaak voor een raam of deur gehangen waardoor het net lijkt alsof het sneeuwt. 
  • Lichtfiguur - Wie kent ze niet? De bekende lichtfiguurtjes zoals de kerstman, sneeuwpop of ijsbeer.

kerstdecoratie kaarsen en andere kerstspullen                                  

LED kerstverlichting

Tijdens de donkere en koude feestdagen wil je natuurlijk dat jouw huis er gezellig, sfeervol en knus uitziet. Alles is mogelijk met kerstverlichting. Er bestaat tegenwoordig ook LED kerstkerstverlichting. Dit is perfect als je wat zuiniger aan wilt doen en jouw energierekening laag wilt houden. LED kerstverlichting is namelijk een stuk zuiniger in het energieverbruik. De traditionele lampjes geven minder licht af dan LED verlichting en hebben een groter energieverbruik. Al met al kun je dus vaststellen dat LED kerstverlichting een stuk beter ontwikkeld is én waar je op langer termijn geld op bespaart. Het is namelijk een product dat zichzelf terug verdiend.

Kerstversiering

Bovendien hebben wij een breed assortiment aan kerstversiering. Prachtige glazen kerstballen, originele kerstboompieken of sfeervolle kaarsen, met de juiste kerstdecoratie creëer je die unieke kerstsfeer in uw huis. Breng een bezoekje aan ons tuincentrum in Zoetermeer en kom alvast in de kerstsfeer. Een kerstboom zonder kerstversiering is maar een kale bedoeling en dat is niet de bedoeling rond Kerst. Het is tijd om ook jouw kerstboom mooi te versieren met kerstballen, kerstslingers en pieken. Wij hebben in Zoetermeer een breed assortiment van kerstversiering. Kom gezellig eens bij ons kijken. Naast de bekende kerstballen bestaan er uiteraard nog veel meer soorten kerstdecoratie. Denk maar eens aan:

  • Kerstslingers
  • Kaarsen
  • Nep sneeuw
  • Kerstcadeau inpakpapier

Witte kerstballen en plastic kerstballen zijn nu ook helemaal hip! Ken jij ze al? Naast mooie kerstversiering en kerstverlichting hebben wij ook mooie kerstbomen, kunstkerstbomen en Lemax kersthuisjes. Kom langs onze kerstshow en kom laat je inspireren door de nieuwste kerstttrends. 

Kerstshow

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstshow