Siervuurwerk

Ontdek onze vuurwerkshow in Zoetermeer. Voor echt mooi vuurwerk moet u bij onze sierpotten zijn. Deze zijn verkrijgbaar in alle maten, kleuren en prijzen. Dit jaar bestaat ons siervuurwerk assortiment uit o.a de volgende vuurwerktoppers:

 • Compound boxen
 • Fonteinen
 • Cakes
 • Vuurpijlen

Klik hier voor onze vuurwerkfolder van 2019.

De grootste lol met knalvuurwerk

Bekijk hier ons knalvuurwerk. U kunt nu online al uw sierwerk pakketten bij ons kopen: wij zorgen voor de grootste lol met het kleinste vuurwerk. Denk eens aan leuke draaiende wondertollen/ground spinners, opspringende Jumping Jacks en vliegende bijtjes. Onthoud om altijd een veiligheidsbril te dragen en het vuurwerk item altijd met een aansteeklont aan te steken. 

Siervuurwerk pakket kopen

Bent u op zoek naar kant-en-klaar siervuurwerk? Dan zijn onze compounds voor u de beste keuze; één grote vuurwerkshow in een magnifieke box waar professionals haast niet tegenop kunnen. Uw glas opzetten en volop genieten met ze allen! Als u met de kinderen vuurwerk gaat kijken dan is familievuurwerk een goede keuze. Dit type vuurwerk doet zeker niet onder voor de rest, en heeft prachtige gekleurde schoten en vaak een minder harde knal. Op die manier kan jong en oud van al het vuurwerk genieten. Kom langs in Zoetermeer voor een prachtig vuurwerkpakket of ontdek onze los siervuurwerk; er is mooi vuurwerk genoeg. 

Siervuurwerk pakket kopen

Siervuurwerk bestellen bij de Driesprong

Siervuurwerk is simpelweg gezegd: vuurwerk met veel diverse kleuren, glitter effecten en licht. Het gaat bij dit type vuurwerk meer om de mooiste effecten dan om een echte knal, zoals bij knalvuurwerk wel het geval is. Diverse voorbeelden van siervuurwerk zijn onder andere:

 • Fonteinen (grond)

 • Wondertollen (grond)

 • Vuurvulkanen (grond)

 • Vuurpijlen (lucht)

 • Vuurwerk cakes (lucht)

 • Single shots (lucht)

 • Compound vuurwerk (lucht)

Siervuurwerk bestellen bij de Driesprong in Zoetermeer

Siercakes

Wij verkopen alleen het beste vuurwerk van Nederland. Voor elke prijs (al vanaf €3,-) is er een siercake te vinden. Deze cakes zijn er in veel verschillende maten, kleuren en effecten, met of zonder harde knal. Wij verkopen een groot assortiment cakes met 500 gram kruit!

Combideals

Op zoek naar een leuke deal? Elk jaar hebben wij veel combideals waarmee u super voordelig een leuke show kunt neerzetten! Bekijk ons assortiment voor 1+1 gratis, 3 halen = 2 betalen en andere combideals! Er zijn genoeg categorieën vuurwerk waar u uit kunt kiezen. 

Compound boxen - 1x aansteken

Sinds 2017 mogen er in Nederland ook compound boxen verkocht worden. In de jaren daarvoor mocht er in Nederland maximaal 500 gram kruit in een cake zitten. Sinds 2017 mogen de cakes al vanuit de fabriek aan elkaar doorverbonden worden. Dit betekent een door vol spectaculair vuurwerk met maximaal 2000 gram aan kruit wat maar 1 keer aangestoken hoeft te worden! Dit levert een aantal fantastische nieuwe producten op. Dus woont u in de omgeving van Den Haag, Benthuizen, Boskoop, Stompwijk of Pijnacker? Kom dan gezellig langs ons tuincentrum in Zoetermeer.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Vuurwerk