Kindervuurwerk

Bent u op zoek naar vuurwerk dat het hele jaar afgestoken mag worden? Naast siervuurwerk en knalvuurwerk verkopen wij vanaf november ook categorie 1 vuurwerk! Onze verkoop begint rond begin november. U vindt het grootste aanbod kindervuurwerk bij ons in de webshop en hierbij profiteert u van al het mooie vuurwerk, lage prijzen én de beste kwaliteit. 

Onder categorie 1 vuurwerk vallen o.a.:

  • (grote) sterretjes
  • grondbloemen
  • knalerwten
  • knetterlinten
  • knetterblokken

Leukste kindervuurwerk te bestellen bij De Driesprong

Voor onze jonge vuurwerkliefhebbers hebben wij natuurlijk ook genoeg keuze uit kindervuurwerk. Een van de bekendste vuurwerk items zijn uiteraard de knalerwten: deze worden simpelweg nooit oud. Ook sterretjes van 30cm of supersterren van 70cm kunt u in onze webshop vinden. Het fijne hierbij is dat al ons kindervuurwerk onder categorie 1 valt. Iedereen vanaf 12 jaar mag dit vuurwerk dus kopen én afsteken. Op die manier kan iedereen van het vuurwerk plezier genieten! In ons assortiment vindt u ook andere zeer populairste kindervuurwerk artikelen zoals de spinnende grondbloemen met felle crackling, electric flowers, knetterballen, fonteinen, felle disco flitsers, angstaanjagende knetterblokken en knetterlinten. Wist u ook dat wij grote kinderpakketten vuurwerk aanbieden? Deze zijn super handig zodat u al uw leukste combinaties in 1 box heeft. 

Kindervuurwerk advies? - Zoetermeer

De medewerkers van onze winkel in Zoetermeer, nabij Den Haag weten werkelijk alles over kindervuurwerk. Als u op zoek bent naar meer informatie over de velen soorten vuurwerk die u kunt kopen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Kom gerust langs onze winkel of bel ons op. 

Kindervuurwerk bestellen bij De Driesprong

Het is uiteraard van belang om op tijd uw vuurwerk te bestellen zodat u aankomende jaarwisseling optimaal kunt genieten van het mooiste vuurwerk! 

Kindervuurwerk kopen

Omdat categorie 1 vuurwerk bijna niet gevaarlijk is en verkocht mag worden aan kinderen vanaf 12 jaar wordt het ook wel kindervuurwerk genoemd. Zo wordt oud en nieuw extra leuk voor kinderen!

Het hele jaar door kindervuurwerk 

Categorie 1 vuurwerk mag het hele jaar door afgestoken worden. Daarom kan het ook gebruikt worden op andere momenten dan oud en nieuw! Wat dacht je van sterretjes bij het kerstdinner of bij een bruiloft? Of misschien op een verjaardag! Zo krijgt elk feestje een speciaal gevoel.

Veiligheid

Bij elk vuurwerk is het belangrijk om rekening te houden met de veiligheid. Volg daarom altijd de gebruiksaanwijzing die bij het vuurwerk hoort. Voor extra veiligheid verkopen wij ook veiligheidsbrillen, aansteeklonten en veiligheidsklemmen. Bij ons ontvang u bij elke bestelling een gratis veiligheidsbril en lont. En bestelt u vuurpijlen, dan krijgt u daar ook een gratis pijlenstandaard bij. 

Assortiment - kindervuurwerk

Een deel van ons categorie 1 vuurwerk is te bekijken in onze folder of onze webshop. Voor ons gehele assortiment kunt u vanaf november terecht bij onze vuurwerkbalie in ons tuincentrum in Zoetermeer. Dus woont u in de omgeving van Den Haag, Benthuizen, Boskoop, Stompwijk of Pijnacker? Kom dan langs ons tuincentrum.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Vuurwerk